Δικηγόρος οικογένειας 16χρονου: «Η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή – Να μη γίνει ο επόμενος Γρηγορόπουλος» (Video)

Δικηγόρος οικογένειας 16χρονου: «Η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή – Να μη γίνει ο επόμενος Γρηγορόπουλος» (Video)

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 16χρονου ο οποίος δέχθηκε πυρά από αστυνομικό, ανέφερε ότι η ζωή του «κρέμεται από μία κλωστή», σημειώνοντας ότι «δεν θέλουμε ο Κώστας να γίνει ο επόμενος Γρηγορόπουλος, να γίνει ακόμη ένας μάρτυρας».

Σύμφωνα με τον Θεόφιλο Αλεξόπουλο, ενδέχεται την Τετάρτη να παρουσιαστεί η οικογένεια στα δικαστήρια ώστε να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής υπέρ της κατηγορίας.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Την Παρασκευή η απολογία του αστυνομικού – Επεισόδια και προσαγωγές έξω από τα δικαστήρια

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 16χρονου, ανέφερε τα εξής:

«Ενημερωθήκαμε από το νοσοκομείο για την κατάσταση του 16χρονου. Εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, δεν παρουσιάζει κάποια μεταβολή, ούτε κάποια βελτίωση. Η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή, όπως ενημερωθήκαμε. Αύριο το πρωί, θα δηλώσουμε παράσταση για υποστήριξη κατηγορίας, θέλαμε να έρθουμε παρουσία και των δυο γονέων, δυστυχώς η κατάσταση της μητέρας είναι τραγική και δεν το επιτρέπει, ωστόσο αύριο το πρωί θεωρώ πως θα είναι σε θέση να έρθει, διαφορετικά θα καταθέσουμε με εξουσιοδότηση. Δεν θέλουμε ο Κώστας να γίνει ο επόμενος Γρηγορόπουλος, δεν θέλουμε να γίνει ακόμη ένας μάρτυρας. Θέλουμε να τα καταφέρει και να είναι η αφορμή να θέσουμε ξανά τα ζητήματα των Ρομά πάνω στο τραπέζι, κι όχι να τα κρύβουμε κάτω από το χαλί…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter