Δικογραφία κατά Πολάκη και Ξανθού μετά από μήνυση της Στουρνάρα

Δικογραφία κατά Πολάκη και Ξανθού μετά από μήνυση της Στουρνάρα

Τρεις δικογραφίες διαβιβάστηκαν στη Βουλή. Η πρώτη αφορά τον Αλέξη Τσίπρα, η δεύτερη τους Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη και η τρίτη τους πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ Νίκο Χριστοδουλάκη, Αλέξανδρο Καλαφάτη και Γιάννο Παπαντωνίου.

Κατά τις πληροφορίες, η δικογραφία για τον πρωθυπουργό αφορά μήνυση που κατέθεσε πολίτης της Πάτρας για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Η δικογραφία για τον Νίκο Χριστοδουλάκη, πρώην υπουργός Οικονομικών επί κυβερνήσεως Σημίτη, και κατά του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης, Αλέξανδρου Καλαφάτη, αφορά το σκάνδαλο με τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα με πρωταγωνιστή τον Γιάννο Παπαντωνίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν στοιχειοθετείται εμπλοκή των δύο πρώην υπουργών, όμως περιλαμβάνονται στη δικογραφία λόγω της υπουργικής τους θητείας την επίμαχη περίοδο.

Ως προς την δικογραφία για τον υπουργό Υγείας και τον αν. υπουργό Υγείας, σχηματίστηκε μετά από μήνυση της συζύγου του κεντρικού τραπεζίτη. Κατά τις πληροφορίες, η Λίνα Νικολοπούλου – Στουρνάρα κίνησε έννομες διαδικασίες κατά των κ.κ. Ξανθού και Πολάκη αναφορικά με τη διακοπή της περιβόητης καμπάνιας του ΚΕΕΛΠΝΟ για τη… μεταδοτικότητα του καρκίνου υπό το σκεπτικό ότι ζημιώθηκε το Δημόσιο!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter