Δικογραφίες κατά Στουρνάρα και Παπαχριστόπουλου στην Βουλή

Δικογραφίες κατά Στουρνάρα και Παπαχριστόπουλου στην Βουλή

Τον επικεφαλής της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρνα και τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο, αλλά και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αφορούν οι 3 δικογραφίες που απέστειλε στην Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Η  δικογραφία που στρέφεται κατά του Γιάννη Στουρνάρα  αφορά μήνυση εταιρείας πετρελαιοειδών εναντίον του, ως υπουργού Οικονομικών την περίοδο 2013-’14, κατά του πρώην γενικού γραμματέα Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, του Ιωάννη Κωστόπουλου, πρώην διευθύνοντα συμβούλου των ΕΛΠΕ και κατά του Βαρδή Βαρδινογιάννη, επικεφαλής της Motor Oil.

Στη μήνυση γίνεται αναφορά για μεγάλη ζημία του Δημοσίου από τροπολογία που κατέθεσε ο Γιάννης Στουρνάρας, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η διαγραφή βεβαιωμένων προστίμων και εισπρακτέων φορολογικών εσόδων που είχαν επιβληθεί στην Motor Oil.

Η τελευταία δικογραφία αφορά μήνυση του Άδωνι Γεωργιάδη κατά του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Αθανάσιου Παπαχριστόπουλου, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης διά του Τύπου, που κατά τον μηνυτή τελέστηκε στις 29-4-16, όταν στη διάρκεια εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης, καταφέρθηκε εναντίον της ΝΔ σχετικά με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter