«Δικτατορία» η κυβέρνηση για τον πρώην πρόεδρο του ΣτΕ και φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη, Γ. Παναγιωτόπουλο

«Δικτατορία» η κυβέρνηση για τον πρώην πρόεδρο του ΣτΕ και φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη, Γ. Παναγιωτόπουλο

Επιτέθηκε στην κυβέρνηση ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ, Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος έκανε αναφορές περί «στυγνής δικτατορίας» και παρεμβάσεων κυβερνητικών στελεχών στη δικαιοσύνη.

Χαρακτηριστικά, με σημερινή του δήλωση, ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως οι δικαστές πρέπει να «γυρίσουν την πλάτη στους υβριστές της Δικαιοσύνης και να συνεχίσουν το έργο τους» ενώ σημείωσε ότι «αποτελεί διεθνή πρωτοτυπίαν το γεγονός ότι κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα κατά της ελληνικής Δικαιοσύνης εκτοξεύοντο ασχημίες και ύβρεις, η δε υπηρεσιακή ηγεσία των ελληνικών δικαστηρίων παραμένει τελείως σιωπηλή».

Ακόμη, ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρει, ότι κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα τα κυβερνητικά στελέχη προσπαθούν να ανακαλύψουν «μονοπάτια» προκειμένου να παραβιάσουν απόφαση Ανωτάτου Δικαστηρίου και προσθέτει:

«Γράφουν μαντινάδες, για να λοιδορήσουν δικαστικούς λειτουργούς, τους οποίους, εκτός από τυφλούς, αποκαλούν και κωφούς, απαρνούμενοι, με τον τρόπο αυτόν, “την ίδια τους την μάνα και το πατρικό τους σπίτι” μέσα στο οποίο ανδρώθηκαν. Έτσι λοιπόν καταρρακώνονται πλήρως οι θεσμοί και αισθανόμαστε ότι ζούμε σε καθεστώς στυγνής δικτατορίας».

Κάτι όμως ξέχασε να μας πει ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, ο οποίος… τυγχάνει να είναι και γιος του Χαράλαμπου Παναγιωτόπουλου, που διετέλεσε, το 1973, υπουργός Κοινωνικών Υπηρεσιών στη διορισμένη από τον Γεώργιο Παπαδόπουλο κυβέρνηση Μαρκεζίνη. Ξέχασε να αναφέρει τις καταβολές του καθώς είναι σύζυγος της βουλευτού της ΝΔ, Κέλλυς Μπουρδάρα και χρόνια φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό ενσταντανέ του”αντικειμενικού”  κυρίου Παναγιωτόπουλου από προεκλογική ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη τον Ιανουάριο του 2015, όπου ήταν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους μαζί με τη σύζυγό του.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ, το 2012 στήριξε τη Δημοκρατική Συμμαχία, το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη και μάλιστα ήταν υποψήφιος στην τελευταία και τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Πόσο λοιπόν αντικειμενικός και αμερόληπτος είναι ο «κολλητός» της οικογένειας Μητσοτάκη όταν αναφέρεται στη σημερινή κυβέρνηση ως «καθεστώς στυγνής δικτατορίας»;

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter