Δίκτυο Σπάρτακος: Η κυβέρνηση εγκαταλείπει φαντάρους στην Κω χωρίς εισιτήριο επιστροφής

Δίκτυο Σπάρτακος: Η κυβέρνηση εγκαταλείπει φαντάρους στην Κω χωρίς εισιτήριο επιστροφής

Το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος καταγγέλλει περιστατικό που αποδεικνύει την απόλυτη έλλειψη οργάνωσης του αρμόδιου Υπουργείου, δηλαδή του υπουργείου Άμυνας, σε ότι αφορά την επιστροφή των απολυμμένων φαντάρων της Κως.

Σύμφωνα με τον Σπάρτακο δεκάδες απολυμένοι φαντάροι έχουν κυριολεκτικά εγκαταλειφθεί στο λιμάνι της Κω, καθώς οι αρμόδιες αρχές δεν μερίμνησαν ώστε να συγκριθούν οι καταστάσεις επιβίβασης των απολυμένων με εισιτήρια για να επιστρέψουν οι φαντάροι στα σπίτια τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δικτύου Σπάρτακος: 

Μετά από συνεχή επικοινωνία με τους συναδέλφους μαθαίνουμε πράγματα ασύλληπτα για τον κοινό νου που δεν ξέρει τι θα πει για την παράνοια του Στρατού και του Υπουργείου Άμυνας
Θες οι καθυστερήσεις-δυσκολίες που επιμένουν να μας επιβάλλουν οι διοικήσεις των μονάδων ακόμα και τη μέρα της απόλυσης;
Θες η φοβερή έλλειψη οργάνωσης που εμφανίζεται όταν έχει να κάνει με την διευκόλυνση των Στρατευμένων (νυν πολιτών);
Αποτέλεσμα είναι ότι μέχρι και την τελευταία ώρα ο στρατός και η ΑΣΔΕΝ επιμένουν να μας ζορίσουν.
Σήμερα παρά πολλοί συνάδελφοι λόγω των παραπάνω θα μείνουν στη Κω (και σε κάθε νησί) γιατί δεν υπάρχει μέριμνα να ταιριάσουν τις καταστάσεις επιβίβασης των απολυμένων με εισιτήρια για την επιστροφή στο σπίτι.
Θέλουμε να επισημάνουμε ότι όπου θέλει ο στρατός μπορεί.
Θυμίζουμε το παράδειγμα στην ίδια ΕΣΣΟ που απολύεται τώρα στο Πολεμικό Ναυτικό καθώς ναύλωσαν ολόκληρο πλοίο για να επιστρέψουν οι συνάδελφοι σπίτι τους.
Μέχρι την τελευταία ώρα, πρέπει να προβλεφθεί να γυρίσουν όλοι οι συνάδελφοι φαντάροι, πλέον πολίτες στο σπίτι τους όπως μπήκαν!
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter