Δήλωση Πατέλη: Πήρε… φωτιά το twitter και τον αποστόμωσε – «Μισούν τους νέους και το δείχνουν»

Δήλωση Πατέλη: Πήρε… φωτιά το twitter και τον αποστόμωσε – «Μισούν τους νέους και το δείχνουν»

Πήρε… φωτιά το twitter με τις απίστευτες δηλώσεις του Αλέξη Πατέλη που είναι επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη. Το hashtag #Πατέλης σκαρφάλωσε στην κορυφή των ελληνικών trends όχι τυχαία!

Σε δημόσια τοποθέτησή του, ο κ. Πατέλης δεν δίστασε να χαρακτηρίσει το διδακτορικό ως κάτι αρνητικό, να προσβάλει τους νέους επιστήμονες που συνέχισαν τις σπουδές τους ως τεμπέληδες και να τους απειλήσει ότι το μόνο που τους περιμένει είναι η ανεργία.

“Δεν θα προσλάμβανα κάποιον με διδακτορικό αν μου έκανε αίτηση γιατί δείχνει ότι πιθανώς να είναι κάποιος άνθρωπος που δεν έχει απαραιτήτως όρεξη για δουλειά”, τόνισε και έδειξε την έξοδο από τη χώρα στους νέους με υψηλού επιπέδου προσόντα. Μάλιστα κ. Πατέλης με αλαζονικό τρόπο διατηρεί το δικαίωμα για τον εαυτό του, αλλά δεν το αναγνωρίζει στους νέους επιστήμονες της χώρας.

Όμως η απάντηση πλήθους χρηστών στα σόσιαλ μίντια ήταν κόλαφος για τον κύριο Πατέλη.

Ιδού μερικές από τις πιο αποστομωτικές αναρτήσεις:

«Μισούν τους νέους και το δείχνουν.
Τρέμουν τη φρεσκάδα,τη ζωντάνια,τα όνειρα τους
Αλεξης #Πατελης επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού: «το διδακτορικό είναι κάτι το αρνητικό.Δε θα προσλάμβανα κάποιον με διδακτορικό.Δείχνει ότι δεν έχεις όρεξη για δουλειά»Red exclamation mark symbol»

https://twitter.com/i/status/1391290545583054852

«Λόγοι που δεν έχουμε δουλειά:

Κυρανάκης: Δεν έχουμε δομήσει σωστά το βιογραφικό μας.

#Πατελης: Έχουμε διδακτορικό κι επομένως είμαστε τεμπέληδες.

Πούμπουρας: Αρνούμαστε να δουλέψουμε κάπου τελείως τσάμπα για την τριβή.»

«Ο Πατέλης πήρε διδακτορικό σε κορυφαίο πανεπιστήμιο της Αμερικής με μια δημοσίευση και εγώ χρειάστηκα 11 και 2 projects για να πάρω υποτροφία σε περιφερειακό πανεπιστήμιο του Βελγίου και μου ζητάνε τουλάχιστον άλλες 8 για να το τελείωσω. Παιδιά διαφορετικών θεών.

“Το διδακτορικο απαιτει μια αφοσίωση 4, 5, 6 χρόνια”, λέει από τη μια ο #Πατελης.

Και από την άλλη συμπληρώνει ότι αυτός ο άνθρωπος, που θα αφοσιωθεί στην ερευνα για 6 χρόνια, “πιθανώς δεν έχει όρεξη για δουλειά”.»

«Δεν λέει τεμπέληδες όλους όσους έχουν ή είναι τώρα στο διδακτορικό ο #Πατέλης. Λέει τεμπέληδες μόνο όσους/όσες έχουν γνήσιο διδακτορικό. Όσους έχουν πλαστό, τους λέει «κύριε υπουργέ».»

https://twitter.com/NikoAgo_/status/1391329390785662978

«Σοκ στο πανελλήνιο για την επικινδυνότητα των διδακτορικών που είπε ο #Πατελης. Πέσαμε από τα σύννεφα, ξεχάσαμε πως υπουργός Παιδείας είναι η Βεβαίως – Βεβαίως που θέλει να εξομοιώσει τους τίτλους των ΑΕΙ με τα χαρτιά που πουλάει το κάθε ιδιωτικό ΚΕΚ αναβολάδικο “Φούφουτος Α.Ε.”.»

«Το διδακτορικό δεν είναι απαραίτητο λέει ο #Πατελης δείχνει τεμπελιά.. δηλαδή όλοι οι δεξιοί που μας επρηξαν με τα βιογραφικά τους και την αριστεία τους είναι κηφήνες που τους ταΐζουμε?»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter