Δήλωση – πρόκληση από βουλευτή της ΝΔ: «Δεν μπορείς να διορίσεις όλο τον κόσμο…» (Video)

Δήλωση – πρόκληση από βουλευτή της ΝΔ: «Δεν μπορείς να διορίσεις όλο τον κόσμο…» (Video)

«Εμένα μου αρέσει να προσφέρω όσο μπορώ. Προφανώς μαγικά δεν μπορείς να κάνεις. Δεν μπορείς να διορίσεις όλο τον κόσμο. Μακάρι…» δήλωσε προκλητικά ο βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας, Γιώργος Κοτρωνιάς σε συνέντευξη του στο STAR Κεντρικής Ελλάδας, αποδεικνύοντας πως η μόνη αγωνία κάποιων βουλευτών της ΝΔ στη Φθιώτιδα είναι είτε να πάρουν συμβάσεις από το Δημόσιο όπως ο Θέμης Χειμάρας (Φθιώτιδας επίσης), όπως αποκάλυψε το Documento, είτε να διορίζουν τα «γαλάζια» παιδιά.

Διαβάστε επίσης: «Γαλάζια» φάμπρικα: Με δουλειές €400.000 από το δημόσιο ο βουλευτής Χειμάρας (Έγγραφα)

Όλα ξεκίνησαν όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τον βουλευτή της ΝΔ εάν «θέλει να παραμείνει στα έδρανα της Βουλής». Για να λάβει την εξής απάντηση: «Ναι, θέλω, θέλω, θέλω και θα το επιδιώξω».

Ο Κοτρωνιάς βέβαια είχε και παράπονο επειδή προβάλλεται περισσότερο ο έτερος συνυποψήφιος του Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος όντας υπουργός έχει περισσότερες δυνατότητες. «Είχα πει ότι θα συμβάλλω να λύσω προβλήματα και να προχωρήσει η Φθιώτιδα. Ε νομίζω ότι έχω συμβάλλει και όταν θα ‘ρθει η ώρα εκείνη και θα πω τι μπόρεσα να κάνω στο πλαίσιο των δυνατοτήτων ενός βουλευτή γιατί άλλο υπουργός, άλλο βουλευτής. Αλλά στο πλαίσιο των δυνατοτήτων ελπίζω να το εκτιμήσουν οι συμπολίτες μου» είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Για τα πρακτικά να σημειωθεί πως ο Κοτρωνιάς δεν ρωτήθηκε καν για τον Χειμάρα και τη διαπλοκή που είχε στηθεί γύρω απ’ αυτόν στη Φθιώτιδα.

Δείτε επίσης: Παρέμβαση Οικονομικού Εισαγγελέα για Χειμάρα μετά τις αποκαλύψεις του Documento

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter