Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας: «Απόψε κάποιοι θα μείνουν άστεγοι»

Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας: «Απόψε κάποιοι θα μείνουν άστεγοι»

«Υπάρχουν ζημιές σε ακατοίκητα σπίτια ενώ έχουν πέσει και δύο εκκλησίες» ανέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, Μανώλης Φραγκάκης.

Την ίδια ώρα,  ο δήμαρχος Ηρακλείου επισήμανε πως «δεν υπάρχουν ακόμα αναφορές για ζημιές σε σπίτια και για σωματικές βλάβες». Σύμφωνα με το δήμαρχο η Κρήτη είχε να ζήσει πολύ καιρό τέτοιο σεισμό ενώ όπως είπε δεν υπάρχουν προβλήματα στα σχολεία και στις τηλεφωνικές επικοινωνίες.

«Απόψε κάποιοι θα μείνουν άστεγοι»

«Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά μην πανικοβάλουμε τον κόσμο. Να συστήσω στον κόσμο ηρεμία, να μην μπαίνει στα σπίτια», είπε λίγο αργότερα ο ίδιος στο Ράδιο Κρήτη 101,5.

«Απόψε κάποιοι θα μείνουν άστεγοι. Εμείς πρέπει να τους βρούμε κάπου να μείνουν. Και αυτό να είναι κάπου μακριά από την περιοχή», πρόσθεσε.

Δήμαρχος Αρχανών: Πολλές ζημιές σε έργα υποδομής, δρόμους, ύδρευση

«Δύσκολα τα πράγματα, πάρα πολλές ζημιές ιδίως σε παλιά πετρόκτιστα κτίρια», είπε επίσης στον ΣΚΑΙ ο Δήμαρχος Αρχάνων, Εμμανουήλ Κοκοσάλης,

«Ήρθε αυτός ο σεισμός για να αποτελειώσει αυτό που έκαναν οι πρώτοι, το προηγούμενο διάστημα», σχολίασε.

«Έχουμε προβλήματα σε πολλά έργα υποδομής, οδικά δίκτυα και δίκτυα ύδρευσης, έχουμε καταπτώσεις στους δρόμους», σημείωσε και ανέφερε όλα τα συνεργεία του Δήμου είναι στους δρόμους και αυτό που ευελπιστούν όλοι είναι να μην έχουν πληγεί ανθρώπινες ζωές.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter