Δήμητρα Γαλάνη: Χωρίς τη μουσική δεν υπάρχω, είναι οξυγόνο (Video)

Δήμητρα Γαλάνη: Χωρίς τη μουσική δεν υπάρχω, είναι οξυγόνο (Video)
ÅËËÇÍÉÊÏ ÖÅÓÔÉÂÁË - ÄÇÌÇÔÑÁ ÃÁËÁÍÇ "CHRONOS" ÓÔÏ ÌÉÊÑÏ ÈÅÁÔÑÏ ÁÑ×ÁÉÁÓ ÅÐÉÄÁÕÑÏÕ (EUROKINISSI/ÅÕÇ ÖÕËÁÊÔÏÕ)

Σε μια σπάνια εμφάνιση της η Δήμητρα Γαλάνη βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και μίλησε για τη ζωή της, τους ανθρώπους  και την μουσική.

Η ερμηνεύτρια που με την φωνή και τα τραγούδια της έχει σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι μίλησε για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, που δεν είναι άλλος από την μουσική.

Μάλιστα, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι σημαίνει η μουσική για εκείνη, η  Δήμητρα Γαλάνη απάντησε: «Χωρίς τη μουσική δεν υπάρχω, είναι οξυγόνο».

Όσα είπε η Δήμητρα Γαλάνη:

«Χωρίς τη μουσική δεν υπάρχω, είναι οξυγόνο. Χωρίς την χρησιμοποίηση της μουσικής μπορώ να υπάρξω. Δηλαδή χωρίς την έκθεση που προκύπτει από τη μουσική αλλά χωρίς την μουσική είναι αδύνατον. Πάντα ήμουν έτσι από την αρχή. Το θέμα μου δεν ήταν το πώς θα είναι πάνω σε μια σκηνή. Το θέμα μου ήταν πώς θα «κολυμπάω.

Με έναν τρόπο ένιωθα πως ήμουν προορισμένη για τη μουσική. Όταν ο μπαμπάς μου είδε μια μικρή κλίση σε μένα μου το καλλιέργησε πάρα πολύ και η μητέρα μου επίσης. Εγώ κατά καιρούς άλλαζα επαγγέλματα. Άλλοτε ήθελε να γίνω γιατρός μετά αρχιτεκτόνισσα… Όποτε όμως σκεφτόμουν τον εαυτό μου με τη μουσική, με σκεφτόμουν μέσα σε μια μεγάλη ορχήστρα οπού έγραφα μουσική».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter