Δήμητρα Λιάνη κατά Γιώργου Παπανδρέου: «Διχάζει και αποσυνθέτει ό,τι έμεινε από το ΠΑΣΟΚ»

Δήμητρα Λιάνη κατά Γιώργου Παπανδρέου: «Διχάζει και αποσυνθέτει ό,τι έμεινε από το ΠΑΣΟΚ»

Επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου εξαπολύει η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου, με αφορμή τις διεργασίες για την ανάδειξη αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ.

Δείτε επίσης: ΚΙΝΑΛ: Αποκάλυψη Μπατζελή: «Εκτιμώ ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του ακόμη και σήμερα»

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook υποστηρίζει: 40 χρόνια μετά την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1981, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου έχοντας την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του, διχάζει και αποσυνθέτει ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ».

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«40 χρόνια μετά την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1981, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου έχοντας την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του, διχάζει και αποσυνθέτει ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, ενώ έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο: «να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στη Τουρκία»! Δεν ξεχνάμε ποτέ, ότι απαρνήθηκε ολοκληρωτικά την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα, ότι υποστήριξε το ανθελληνικό Ναι στο κατάπτυστο σχέδιο ΑΝΑΝ, ότι προώθησε το υποτακτικό Ναι στο Δημοψήφισμα του 2015, ότι χαιρέτησε ως θετικό το εθνικά μειοδοτικό Ναι στα Σκόπια, ώστε να ονομάζονται Μακεδονία και ότι εκφέρει αδίστακτα και καθημερινά το προκλητικό Ναι στη Παγκόσμια Διακυβέρνηση! Ε Όχι! Ο λαός έχει και μνήμη και κρίση! Οι Ανδρεϊκοί Δημοκράτες Πατριώτες παραμένουν πολιτικά ορφανοί και αυτός σταθερά διαχρονικός, ιδεολογικός αντίπαλος και πολέμιος τους!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter