Δήμητρα Ματσούκα: «Υπάρχει μια μεγάλη πληγή σε αυτήν τη χώρα και λέγεται ρατσισμός»

Δήμητρα Ματσούκα: «Υπάρχει μια μεγάλη πληγή σε αυτήν τη χώρα και λέγεται ρατσισμός»

Στο σημερινό «Πρωινό» του Ant1 η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα, καλεσμένη για τη θεατρική της πρεμιέρα «Μαθήματα κωμωδία», μίλησε για όλα και για όλους. Επικεντρώθηκε βέβαια στο περιστατικό με τον Άρη Σερβετάλη, στις κακοποητικές συμπεριφορές στο θέατρο, αλλά και στον τραγικό θάνατο της μικρής Όλγας στους Κυλινδρόμυλους Κ. Σαραντόπουλος – Μύλους Αλλατίνη.

Συγκεκριμένα η Δήμητρα Ματσούκα αναφερόμενη στον Άρη Σερβετάλη είπε: «Όταν ένας άνθρωπος εργαζόμενος θέτει τους όρους του προτού κλείσει την όποια δουλειά, νομίζω ότι ο ίδιος είναι μια χαρά. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά καθώς είμαστε μικρή χώρα, ξέρουμε ο ένας για τον άλλον. Απ’ ό,τι ξέρω είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος, ταλαντούχος, σοβαρό παιδί… έχει κάθε δικαίωμα. Σεμνός… Προσωπικά δεν συμφωνώ μαζί του αλλά δεν μου αρέσει και όλο αυτό που συμβαίνει αυτό το διάστημα με τις θορυβώδεις απαντήσεις σε όποια απάντηση κάποιου».

Η ηθοποιός φυσικά δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί σχετικά με το καίριο ζήτημα στο θέατρο εδώ και καιρό, τις κακοποιητικές συμπεριφορές: «Καταδικάζω κάθε κακοποιητική συμπεριφορά. Δεν μπορεί κάτι άλλο να ειπωθεί. Η δικαιοσύνη πρέπει να αποφασίσει. Δεν είναι δεδομένο ότι πάντα ο καταγγέλλων λέει την αλήθεια. Χρειάζεται μια προσοχή από όλους και ειδικά από τους δημοσιογράφους. Όποιος κάνει κάτι τέτοιο πρέπει να τιμωρηθεί. Αισθάνομαι λύπη και για αυτό που έχουν προξενήσει, αν όντως αληθεύει ,και για τους ίδιους. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, δεν ήμασταν εκεί».

Η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε και στον θάνατο της μικρής Όλγας στο Κερατσίνι: «Μπορώ όμως να μιλήσω για αυτό το 8χρονο κοριτσάκι που είδαμε όλοι σε βίντεο πώς αντιμετωπίστηκε από τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Αυτή η εικόνα είναι αποθαρρυντική, βίαιη και σε κάνει να θέλεις να κλάψεις. Είναι σοκαριστικό. Υπάρχει μια μεγάλη πληγή σε αυτήν τη χώρα και λέγεται ρατσισμός».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter