Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 8 μήνες από τον αθλητικό δικαστή

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 8 μήνες από τον αθλητικό δικαστή

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 8 μήνες «για πράξεις και δηλώσεις του που έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος» του πέμπτου τελικού της Basket League στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, επιβλήθηκε στον διοικητικό ηγέτη της πράσινης ΚΑΕ αλλά και την ίδια την ΚΑΕ συνολικό πρόστιμο 85.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

«1. Επιβάλλεται στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για χρονικό διάστημα οκτώ (8 μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριάντα πέντε χιλιάδων (35.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 14-06-2024 και

2. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 14-06-2024».

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Λορέντζο Μπράουν – Μένουν οι ανακοινώσεις

Φώτης Ιωαννίδης: Απέρριψε πρόταση 25 εκατ. ευρώ από την Ίπσουιτς ο Παναθηναϊκός

Τι θα βρουν μπροστά τους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στην Ευρώπη – Οι παλιοί γνώριμοι και οι… άγνωστοι (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter