Μετέτρεψαν το predator από εργαλείο σε παιχνίδι

Μετέτρεψαν το predator από εργαλείο σε παιχνίδι

Οι λίστες των παρακολουθήσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας φαίνεται ότι δεν έχουν τελειωμό! Αν ακολουθήσει και η πιστοποίηση τους θα αποδειχτεί ότι το Επιτελικό Κράτος δεν έκανε επιλεγμένες επισυνδέσεις αλλά ανεξέλεγκτα παρακολουθούσε όποιον έμπαινε στην «μύτη» του, όποιον υποψιάζονταν ότι θα μπορούσε να συνομιλεί με οποιοδήποτε άλλον που εκείνη την στιγμή δεν εξυπηρετούσε τους βραχυπρόθεσμους σχεδιασμούς του, πολιτικούς και οικονομικούς.

Οι μέχρι τώρα αποκαλύψεις δείχνουν ότι πήραν ένα εργαλείο στα χέρια τους και το μετέτρεψαν σε παιχνίδι με το οποίο τελικώς έβγαλαν τα …μάτια τους.

Τι εννοώ:

Ζούμε στην ηλεκτρονική εποχή και ως εκ τούτου τα κακόβουλα λογισμικά είναι το «αναγκαίο κακό» της Εποχής. Είναι πολύτιμα εργαλεία που πρέπει να διαθέτει κάθε σοβαρή χώρα για την εθνική της ασφάλεια! Επομένως θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι η Ελλάδα που αντιμετωπίζει τόσες εξωτερικές απειλές (πχ Τουρκία – Τρομοκρατία) απαιτείται να είναι εφοδιασμένη με τέτοιου είδους διαβόλους.

Το πρόβλημα είναι η διαχείριση και η χρήση τους. Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ουδέποτε τα ενέταξε επισήμως στο οπλοστάσιο της όπως έχουν κάνει όλες οι σοβαρές χώρες του κόσμου όπως οι ΗΠΑ, η Γερμανία και η Γαλλία. Η παρούσα κυβέρνηση δεν το έπραξε πονηρά σκεπτόμενη. Εάν ενέτασσε επισήμως το κακόβουλο λογισμικό στην ΕΥΠ θα ήταν υποχρεωμένη αυτομάτως να θεσμοθετήσει τους όρους λειτουργίας του και ένα πακέτο αυστηρών ασφαλιστικών δικλίδων που θα απέτρεπε την ανεξέλεγκτη χρήση του. Προτίμησε την επινοικίασή του και την ημιπαράνομη λειτουργία του ώστε να το χρησιμοποιεί ανεξέλεγκτα και όχι μόνο για Εθνικούς λόγους. Και στο σημείο αυτό επωάζεται το σκάνδαλο! Τα κακόβουλα λογισμικά χρησιμοποιήθηκαν στην Ελλάδα όχι μόνο για την παρακολούθηση του εξωτερικού εχθρού (έγινε και αυτό) αλλά κατά κόρον για τον εσωτερικό αντίπαλο, τον πολιτικό, τον επιχειρηματία, τον ιδιώτη, τον αντίζηλο…

Και εδώ βρίσκεται η πολιτική ευθύνη του πρωθυπουργού. Γνώριζε και απολάμβανε τους παράνομους καρπούς του predator ως σύγχρονη «Εύα». Με την πληροφόρηση που του παρείχε το κακόβουλο λογισμικό ένιωθε παντογνώστης και δυνατός.

  • Κατακεραύνωνε με σιγουριά τον πολιτικό του αντίπαλο καταγγέλλοντας ότι βρίσκεται πίσω από τις δημοσιογραφικές επιθέσεις του ιδίου και της οικογένειάς του.
  • Κατακεραύνωνε τον Αλέξη Τσίπρα με απίστευτη σιγουριά ότι την φονική βραδιά στο Μάτι ενώ γνώριζε ότι υπήρχαν νεκροί ο ΣΥΡΙΖΑ το απέκρυπτε.

– Από πού γνώριζε ο κ.Μητσοτάκης ότι ο Τσιπρας γνώριζε ότι υπήρχαν νεκροί;
– Από το predator ή διέθετε μαντικές ικανότητες; Είναι κοινό μυστικό ότι είχε υποκλαπεί τηλεφωνική συνομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με το που προσγειώθηκε στο Ελ.Βενιζέλος που ο Σκουρλέτης τον ενημέρωνε ότι υπήρχαν νεκροί, κάτι που η κυβέρνηση ανακοίνωσε με καθυστέρηση ολίγων ωρών. Με αυτή την «κασέτα» η ΝΔ με πρώτον και καλύτερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη επιτίθονταν στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα.

Ωστόσο σήμερα όπως προκύπτει από τις λίστες που μέχρι τώρα έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι περισσότερες παρακολουθήσεις του μεγάρου Μαξίμου επικεντρώνονται σε κυβερνητικά στελέχη , προφανώς στο πλαίσιο του Δόγματος: «Από μέσα πέφτουν τα κάστρα».

  • Παρακολουθούσαν νόμιμα και παράνομα εν ενέργεια υπουργό, πριν γίνει το ντιλ για την εξαγορά μεγάλης μονάδας κοινής ωφέλειας που ήταν στην αρμοδιότητά του.
  • Παρακολουθούσαν ολόκληρη την ηγετική ομάδα υπουργείου που λόγω ειδικών συνθηκών έκανε έκτακτες προμήθειες αναλώσιμου υλικού.
  • Παρακολουθούσαν νόμιμα και παράνομα τους Γενικούς Διευθυντές των εξοπλισμών, κατά την περίοδο των διαπραγματεύσεων για την συγκρότηση των συμβάσεων των γαλλικών όπλων (Rafale και Belharra). Συμβάσεις που δεν συμπεριλαμβάνουν ΑντισταθμιστικάΩφελήματα για την ελληνική αμυντική βιομηχανία. Ας δούμε τι εξηγήσεις θα δώσουν για τούτη την παγκόσμια πρωτοτυπία απουσίας ΑΩ από τόσο σημαντικές αμυντικές συμβάσεις όταν με το καλό κληθούν από την Δικαιοσύνη. (Έχω άδικο αξιοσέβαστε κύριε Ντογιάκο;)

Παρεμπιπτόντως ο Τσίπρας το ξεκαθάρισε στον Γάλλο πρέσβη: Τέρμα τα καλαμπούρια! Ειδοποίησε του είπε τα Ιλύσια Πεδία και τις εταιρίες ότι εάν δεν δώσετε υποκατασκευαστικό έργο στην Ελληνική αμυντική βιομηχανία όχι μόνο δεν θα πάρετε τις κορβέτες αλλά θα σταματήσουν και οι συμβάσεις των Rafale και των Belharra! Τελεσίγραφο που αναστάτωσε όχι μόνο το Παρίσι αλλά και την Αθήνα!

Το πουλόβερ των παρακολουθήσεων είχε ξεχειλώσει εδώ και καιρό. Ήταν θέμα χρόνου πότε θα αποκαλύπτονταν! Οι έχοντες πρόσβαση στον σκοτεινό θάλαμο των επισυνδέσεων είχαν εθιστεί σε απίστευτο βαθμό. Είχαν γίνει maniak Ο ένας παρακολουθούσε τον άλλο… Μέλος της Επιτελικής Ομάδας ενώ γνώριζε ότι το παρακολουθούσε το κακόβουλο λογισμικό, έφτασε στο σημείο να ζητάει την παρακολούθηση συγγενικού του προσώπου!

Σκέφτομαι αυτά τα παιδιά που εργάζονται στην καταγραφή και ταξινόμηση των ευρημάτων των λογισμικών (νόμιμων και παράνομων) και αναρωτιέμαι εάν τους κολλάνε ένσημα βαρέα και ανθυγιεινά…

Αρρώστια πραγματική που για να αντιμετωπιστεί θέλει «18 Άνω», πρόγραμμα κλειστό και στεγνό. Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν αντιμετωπίζεται με υποκατάστατα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter