Δημοτικό Θέατρο – «Πειραιάς για Όλους»: Σκληρή ανακοίνωση για την καθίζηση της σκηνής και τους τραυματισμούς μαθητών

Δημοτικό Θέατρο – «Πειραιάς για Όλους»: Σκληρή ανακοίνωση για την καθίζηση της σκηνής και τους τραυματισμούς μαθητών

Ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση από τη δημοτική παράταξη «Πειραιάς για Όλους», μετά την κατάρρευση τμήματος της σκηνής στο Δημοτικό Θέατρο, γεγονός που προκάλεσε τραυματισμούς μαθητών οι οποίοι πραγματοποιούσαν πρόβα για παράσταση.

Η παράταξη «Πειραιάς για Όλους» διερωτάται «Ποιος ηλίθιος συμπεριφέρεται στη σκηνή του κορυφαίου διατηρητέου μνημείου, σαν να είναι η βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου του, εξαπολύοντας «βολές» κατά του προέδρου του ΟΠΑΝ και ζητώντας εξηγήσεις από τον δήμαρχο Πειραιά.

Διαβάστε επίσης: Καθίζηση της σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά-Τραυματίστηκαν μαθητές (Photos)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατέρρευσε αυθαίρετο τμήμα της σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου με παιδιά σε πρόβα παράστασης!

Το ατύχημα έγινε στην πρόβα παράστασης που διοργάνωνε σήμερα 28.1.2022 ο ΟΠΑΝ με τη συμμετοχή του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά και του Μουσικού Σχολείου Πειραιά. Η αυθαίρετη χωρίς έγκριση επέκταση της σκηνής έσπασε, τα παιδιά έπεσαν στο κενό, η πρόβα διαλύθηκε. Αν αυτό είχε συμβεί στην κανονική παράσταση ο πανικός στο γεμάτο θέατρο θα ήταν ανεξέλεγκτος.

Το ερώτημα είναι: Ποιος ηλίθιος συμπεριφέρεται στη σκηνή του κορυφαίου διατηρητέου μνημείου, του Δημοτικού Θεάτρου σαν να είναι η βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου του; Ποιος επικίνδυνος ανέβασε παιδιά σε παράσταση, σε αυτή την άθλια χωρίς άδεια από κανέναν πρόσθετη κατασκευή, σε αυθαίρετη επέκταση της σκηνής;

Κύριε Βουράκη, κύριε Πρόεδρε του ΟΠΑΝ το έχουμε πει από πολύ καιρό, είστε πιθανόν κατάλληλος για να συστήνετε Τούρκους κουμπάρους σας με ένταλμα της Interpol ως φιλάνθρωπους στις αρχές του τόπου για να ελληνοποιηθούν, όχι όμως για να διοικείτε το Δημοτικό Θέατρο. Φαίνεται τώρα ότι είστε και επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια. Αναμένουμε εξηγήσεις αμέσως από τον Δήμαρχο-όχι προφανώς από εσάς.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter