Δίνοντας τα πάντα και λαμβάνοντας ουδέν

Δίνοντας τα πάντα και λαμβάνοντας ουδέν
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Τρεις πρωτοκλασάτους υπουργούς έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ και κανείς τους δεν ζήτησε κυρώσεις στην Τουρκία, αποσυμφόρηση των νησιών και μετεγκατάσταση.

Ευτυχώς η Γαλλία συζητά την αποσυμφόρηση των νησιών! Λογικό όμως δεν είναι, αφού η Αθήνα δεν ζητά ανακατανομή των προσφύγων, η γερμανική Βουλή να ψηφίζει κατά της υποδοχής 5.000 προσφύγων;

Είναι προφανές ότι ήταν επιλογή του πρωθυπουργού η Ελλάδα να περιγράψει το πρόβλημα αλλά να μη ζητήσει τίποτε ουσιώδες. Πολύ περισσότερο που λέγεται ότι οι ηγέτες της ΕΕ επισκέφθηκαν τον Εβρο αφού ο Κυρ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι δεν θα ζητήσει τη σύγκληση συνόδου κορυφής.

Δεν θέλω να στεναχωρήσουμε τους Ευρωπαίους με τα προβλήματά μας

Απορρυπαντικό

Μάλλον πρόχειρος και αδιάβαστος εμφανίστηκε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. Στην ομιλία του στο νομοσχέδιο για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε στο ολλανδικό παράδειγμα της Νουνού, η οποία είναι αγροτικός συνεταιρισμός που εξελίχθηκε σε παγκόσμιο γίγαντα. «Η Νουνού είναι η Friesland Company, γαλακτοκομικός συνεταιρισμός Ολλανδίας. Επεκτάθηκε παγκοσμίως όχι μόνο σε γεωργικά προϊόντα αλλά και σε άλλα προϊόντα, αναψυκτικά, ακόμη και σε απορρυπαντικά» είπε ο Κ. Βελόπουλος. Απορρυπαντικό Νουνού, όμως, δεν υπάρχει. Εκτός και αν ο Κ. Βελόπουλος ξέρει περισσότερα από την ίδια την εταιρεία!

Τον έπληξαν τα τρολ

Αλλοι πάντως, αν και παλαιότεροι και πιο έμπειροι από το ΚΚΕ στα σόσιαλ μίντια, την πάτησαν. Για παράδειγμα ο Γιάνης Βαρουφάκης, που έγινε έξαλλος όταν είδε να κυκλοφορεί ευρέως δήλωσή του «ντρέπομαι που είμαι Ελληνας και Ευρωπαίος». Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 διέταξε… ΕΔΕ και σύντομα βρήκε την πηγή. Ηταν ένα τρολ με τον λογαριασμό @ YianisVarufakis, το οποίο και κατήγγειλε κάνοντας λόγο για «εκφασισμό του δημόσιου διαλόγου», ενώ ζήτησε να μην το ακολουθούν. Ο αληθινός λογαριασμός του Γ. Βαρουφάκη είναι @yanisvaroufakis.

Ο δήμος είμαι εγώ!

Κρούσμα… κορονικής συμπεριφοράς στον δήμο του Αιγάλεω, καθώς ο εκλεγείς «γαλάζιος» δήμαρχος

Γιάννης Γκίκας αρνείται να… δεχτεί αντιπολίτευση! Αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα με σχολικά κτίρια, δεν δέχεται να δεχτεί εκπαιδευτικούς γιατί, όπως λέει, θα έρθουν οι συνδικαλιστές. Με το πνεύμα δημοκρατίας που τον διαπνέει οργανώνει ξεχωριστές συναντήσεις για το ίδιο ζήτημα –όπως συνέβη με την ένωση γονέων– και αποφασίζοντας και διατάσσοντας αρνείται να δεχτεί να συζητήσει το πρόβλημα στο δημοτικό συμβούλιο γιατί κι εκεί θα του έρθουν οι συνδικαλιστές! Για τέτοια μαθήματα δημοκρατίας μιλάμε από τον Γ. Γκίκα, που προεκλογικά δήλωνε ότι θα είναι κοντά στον πολίτη, όμως απ’ όταν ανέλαβε θεωρεί τα κακώς κείμενα δάχτυλο της αντιπολίτευσης!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter