Ραδιομαραθώνιος

Δίνουμε ελπίδα και φτερά στους μικρούς αγγέλους (Video)

Με στόχο άλλο ένα βήμα πιο κοντά για την ολοκλήρωση του παιδικού ξενώνα το «Σπίτι των Αγγέλων» που θα στεγάσει μικρά και απροστάτευτα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, να επιτευχθεί, το Ράδιο Κρήτη 101,5 Fm, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου οργανώνει Ράδιο-μαραθώνιο αγάπης και προσφοράς.

Η παραπάνω δράση ξεκίνησε χθες το πρωί  και θα ολοκληρωθεί στις 29 Δεκεμβρίου 2017, στις 5:00 μ.μ., μέσω της ενεργοποίησης της υπηρεσίας με την ονομασία «ΠΡΟΣΦΕΡΩ» των εταιριών κινητής τηλεφωνίας COSMOTE, VODAFONE, & WIND ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε., όπου θα μπορούν οι συνδρομητές να στέλνουν μήνυμα στο 54234 γράγοντας πρώτα τη λέξη "Σπίτι" .Το κόστος θα είναι 1 ευρώ + ΦΠΑ) ενισχύοντας την αποπεράτωση του παιδικού ξενώνα το «Σπίτι των Αγγέλων».

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν χρήματα στον ειδικό λογαριασμό της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας. (IBAN: GR4608700980000300002808696).

Να σημειωθεί ότι τη δράση στηρίζουν η Περιφέρεια Κρήτης , δήμοι του νησιού και πολλοί φορείς οι οποίοι και μέσω και των ραδιοφωνικών μηνυμάτων τους καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν στον Ραδιομαραθώνιο αγάπης και να προσφέρουν προκειμένου το όραμα να γίνει πράξη και οι μικροί άγγελοι που περιμένουν μια στοργική αγκαλιά και ένα χάδι να βρουν επιτέλους το δικό τους σπίτι … Το σπίτι που ταιριάζει σε … Αγγέλους...

ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ!

Από την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου και ώρα 9π.μ. έως την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου και ώρα 5μ.μ. σας καλούμε να συνεισφέρετε στον Ραδιομαραθώνιο του Ράδιο Κρήτη 101,5 απλά στέλνοντας ένα sms,με τη λέξη ΣΠΙΤΙ στο 54234 (Κόστος 1€+ΦΠΑ). Παράλληλα θα μπορείτε να ενισχύσετε την προσπάθειά μας καταθέτοντας τη δωρεά σας στον αρ. λογαριασμού GR4608700980000300002808696 στην Παγκρήτια Τράπεζα. Ας ανοίξουμε όλοι μαζί μια ζεστή αγκαλιά στα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο!

Posted by Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Union of Women Association on Freitag, 22. Dezember 2017

Υπενθυμίζεται ότι το « Σπίτι των αγγέλων» θα είναι το πρώτο σπίτι στην Κρήτη φιλοξενίας μικρής ομάδας παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο και θα υποστηρίξει την εναλλακτική φροντίδα παιδιών με καινοτόμες πρακτικές με απώτερο στόχο την ανάδειξη του θεσμού της αναδοχής.

Πηγή:  ekriti.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.