Διόδια: Ενιαίο e-pass για όλη τη χώρα από τις 4 Νοεμβρίου

Διόδια: Ενιαίο e-pass για όλη τη χώρα από τις 4 Νοεμβρίου

Με το e-pass που ήδη διαθέτουν θα μπορούν οι οδηγοί να ταξιδέψουν σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους της χώρας από την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020, με την πλήρη εφαρμογή του νέου συστήματος διαλειτουργικότητας των ηλεκτρονικών διοδίων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο εξής ο οδηγός θα μπορεί να χρησιμοποιεί τον ίδιο έναν και μοναδικό πομποδέκτη κατά τη διέλευσή του από την Αττική Οδό, τη Νέα Οδό, τη Κεντρική Οδό, τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, την Εγνατία Οδό, τη Γέφυρα, την Ολυμπία Οδό και τον Μορέα, ενώ μέχρι σήμερα έπρεπε να αλλάζει μέχρι και τρεις για να ταξιδέψει απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη τη χώρα.

Έτσι, εάν για παράδειγμα, όταν φτάσει στα Τέμπη, έχει ξοδέψει ήδη όλο το ποσό που έχει βάλει στο e-pass του, θα μπορεί να προσθέσει χρήματα μέσω της ιστοσελίδας του αυτοκινητοδρόμου από τον οποίο το έχει προμηθευτεί, πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Ωστόσο, με φυσική παρουσία θα μπορεί να το φορτίσει μόνο στα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών του δικού του παρόχου και όχι σε άλλον πάροχο.

Σε ό,τι αφορά στις τεχνικές λεπτομέρειες, θα ισχύσουν κανονικά οι προσφορές και οι συμφωνίες που είχαν γίνει μεταξύ χρηστών και του εκάστοτε διαχειριστή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter