Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Διοικητής ΕΤΕΑ: Δεν είχαμε λεφτά, γι'αυτό δε δίναμε εφάπαξ

Παραδέχτηκε ότι επί τρία χρόνια δεν καταβάλλονταν εφάπαξ επειδή το ταμείο είχε "αδειάσει", ο διοικητής του ΕΤΕΑ, Θανάσης Καποτάς.

«Ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι τα τελευταία χρόνια (δεν έβγαινε το εφάπαξ), γιατί είχε ταμειακά προβλήματα το ταμείο, είναι κοινό μυστικό, το ξέρει ο καθένας» δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο διοικητής του ΕΤΕΑ.

Με δεδομένες τις νέες συνθήκες, από το ΕΤΕΑ μέσα σε δύο ημέρες πληρώθηκαν 650 εφάπαξ ύψους 15 εκατ. ευρώ. «Έχω 2,5 μήνες στα χεριά μου το Ταμείο, το εφάπαξ θα πληρωθεί είτε μας αρέσει είτε όχι» διαβεβαίωσε.70 εκατ. θα πληρωθούν μέχρι τις 10 Απρίλη. «Σε αναμονή για εφάπαξ είναι 23.500 δικαιούχοι, 16.500 εφάπαξ θα πληρωθούν έως το Σεπτέμβρη, έχει μεγάλο δρόμο η ιστορία και μεγάλη ταλαιπωρία πρέπει να δουλέψουμε» συμπλήρωσε ο Θανάσης Καποτάς. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.