Διοικητικοί Δικαστές: Σκληρή ανακοίνωση κατά της Μαριέττας Γιαννάκου - Ζητούν παρέμβαση της κυβέρνησης

Ως «ψευδεἰς» καταγγέλει η Ένωση Διοικητικών Δικαστών τις «δηλώσεις της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαριέττας Γιαννάκου σύμφωνα με τις οποίες το Δικαστικό Σώμα δήθεν κατά τη διάρκεια της κρίσης και των μνημονίων αρνήθηκε να συμβάλει στις δυσκολίες που περνούσε ελληνικός λαός».

Η ΕΔΔ υπενθυμίζει με ανακοίνωση της τις μισθολογικές μειώσεις που υπέστησαν κατά την διάρκεια της κρίσης οι δικαστές και καλεί την Κυβέρνηση «να δηλώσει ρητά και κατηγορηματικά εάν υιοθετεί τις δηλώσεις της βουλευτού».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΔΔ :

Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών καταγγέλλει τις ψευδείς δηλώσεις της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαριέττας Γιαννάκου σύμφωνα με τις οποίες το Δικαστικό Σώμα δήθεν κατά τη διάρκεια της κρίσης και των μνημονίων αρνήθηκε να συμβάλει στις δυσκολίες που περνούσε ελληνικός λαός. Είναι γνωστό σε όλους ότι οι δικαστές την τελευταία δεκαετία υπέστησαν σημαντικές περικοπές στις αποδοχές τους, οι οποίες αγγίζουν το 50%, ενώ ακόμα μεγαλύτερες υπήρξαν οι περικοπές στις συντάξεις των δικαστών.

Καλούμε την κυβέρνηση να δηλώσει ρητά και κατηγορηματικά εάν υιοθετεί τις δηλώσεις της βουλευτού.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΑΪΝΙΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΔΔ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΑΪΤΑΣ ΕΦΕΤΗΣ ΔΔ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.