Διοικητής «Αγλαΐα Κυριακού»: Ουδέποτε χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα

Διοικητής «Αγλαΐα Κυριακού»: Ουδέποτε χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα
Απολογία στον ανακριτή της 33χρονης μητέρα από την Πάτρα, που κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Δευτέρα 4 Απριλίου 2022. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Αντέκρουσε τον ισχυρισμό της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με το «ιατρικό λάθος» στη χορήγηση κεταμίνης στην 9χρονη Τζωρτζίνα ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Εμανουήλ Παπασάββας.

Μάλιστα, ο κ. Παπασάββας ξεκαθάρισε πως η κεταμίνη δεν χορηγήθηκε στο άτυχο κορίτσι «ούτε αυτούσια, ούτε ως συστατικό άλλου φαρμακευτικού σκευάσματος» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως η κατηγορούμενη είχε υποστηρίξει ότι την ουσία είχαν χορηγήσει οι γιατροί του νοσοκομείου και είχε ζητήσει να διερευνηθεί το γιατί και το πώς, με τον δικηγόρο της να αναφέρεται σε πιθανό «ιατρικό λάθος».

Πιο συγκεκριμένα, στο υπόμνημά της είχε υποστηρίξει ότι η ουσία δόθηκε στην 9χρονη από ιατρικό λάθος, γεγονός που προκάλεσε κατά την ίδια πάντα τον θάνατο του παιδιού.

Σχετικά δε με την ανυπαρξία κεταμίνης στο νοσοκομείο Παίδων, η πλευρά της κατηγορούμενης φέρεται να αντιτείνει πως δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει αυτή η ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται στην κτηνιατρική και την παιδοχειρουργική.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter