Διόρθωσε την γκάφα της η UEFA που όρισε Τούρκους διαιτητές στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ

Διόρθωσε την γκάφα της η UEFA που όρισε Τούρκους διαιτητές στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ

Λίγο από την ελληνική ΚΕΔ θύμισε χθες (25/11) η αρμόδια επιτροπή Διαιτησίας της UEFA, καθώς όρισε στον αγώνα Ντούντελανζ-ΑΠΟΕΛ για την αυριανή 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, Τούρκους διαιτητές!

Η αντίδραση της κυπριακής ομάδας ήταν άμεση και τελικά η αρμόδια επιτροπή προκάλεσε όπως ήταν φυσικό την αντίδραση της κυπριακής ομάδας,. Κάτι τέτοιο άλλωστε δεν είχε συμβεί ποτέ στην ιστορία για τον ΑΠΟΕΛ μετά το 1974 και την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.

Διόρθωσε τη γκάφα

Η UEFA όρισε χθες πρώτο διαιτητή τον 39χρονο Χάλις Οζκάχια, έχοντας για βοηθούς τους Τσεϊχούν Σεσιγκούζελ, Εκρέμ Καν και τέταρτο τον Άλπερ Ουλουσόι.

Ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε εξηγήσεις και με επιστολή του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχει ευρωπαϊκό ματς κυπριακής ομάδας που να έχει σφυρίξει διαιτητής από την Τουρκία. Και κάλεσε την Επιτροπή να πάρει πίσω την απόφασή και να αλλάξει τον ορισμό.

Πράγματι η UEFA κατάλαβε την γκάφα της και προχώρησε σε άμεση αλλαγή ορίζοντας για διαιτητή τον γνωστό Ιταλό Τζανλούκα Ρόκι, να διευθύνει την αυριανό (28/11) αναμέτρηση στο Λουξεμβούργο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter