Διπλή διάκριση για τη Λουξ στα Super Market Awards 2021

Διπλή διάκριση για τη Λουξ στα Super Market Awards 2021

Δυο βραβεία απέσπασε η Λουξ, ένα χρυσό και ένα χάλκινο, στην πρώτη συμμετοχή της στον θεσμό των Super Market Awards, που συνοδεύτηκε από μια ξεχωριστή εκδήλωση στις 14 Σεπτεμβρίου, κατά την οποία οι νικητές παρέλαβαν τα βραβεία τους.

Ειδικότερα, η εταιρία βρέθηκε στην πρώτη θέση της κατηγορίας «Παραδοσιακή Ελληνική Επιχείρηση» κατακτώντας το Gold βραβείο ως επιστέγασμα της ιστορικής διαδρομής της, που πλέον μέτρα πάνω από 70 χρόνια στην ελληνική και διεθνή αγορά. Ταυτόχρονα, η επετειακή καμπάνια της Λουξ για τη συμπλήρωση 70 χρόνων παράδοσης και ιστορίας το 2020 ξεχώρισε με Bronze βραβείο στην κατηγορία “Marketing & Επικοινωνία (Food)” ως μια καμπάνια με ανατρεπτικό story telling που ενέχει το στοιχείο της καινοτομίας σε επίπεδο διαφήμισης. Τα δυο βραβεία παρέλαβαν ο Δημήτρης Σιανδρής, Chief Operating Officer της Λουξ και η Άννη Καραγκιουλέ Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της εταιρίας.

Για μια ακόμα φορά, στο πλαίσιο της έγκυρης διοργάνωσης των Super Market Awards 2021, η Λουξ ξεχώρισε ανάμεσα σε άλλες σημαντικές εταιρίες του κλάδου και της αγοράς αναδεικνύοντας τα στοιχεία της παράδοσης και της καινοτομίας που τη χαρακτηρίζουν.

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών που συμπλήρωσε 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά και αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,  Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plus ‘n light και λουξ plus ‘n light tea, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter