Διπλό «el classico» Μπαρτσελόνα – Ρεάλ, Γιουβέντους – Λάτσιο, Κύπελλο Γερμανίας και Championnat αποκλειστικά στη Nova!

Διπλό «el classico» Μπαρτσελόνα – Ρεάλ, Γιουβέντους – Λάτσιο, Κύπελλο Γερμανίας και Championnat αποκλειστικά στη Nova!

Δείτε live διπλό «el classico» για το Super Cup Ισπανίας, τη «μάχη» για το Super Cup Ιταλίας, τους εκτός έδρας αγώνες της Μπάγερν και της Ντόρτμουντ, καθώς και τα παιχνίδια των Μονακό, Παρί, Λιόν

Διπλό «el classico» Μπαρτσελόνα – Ρεάλ, Γιουβέντους – Λάτσιο, Κύπελλο Γερμανίας και Championnat αποκλειστικά στη Nova!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Παρασκευή 11 Αυγούστου – Κυριακή 13 Αυγούστου θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τον 1ο αγώνα Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης για το Super Cup Ισπανίας (https://www.youtube.com/watch?v=U60OXGSEICw), καθώς και τον αγώνα Γιουβέντους – Λάτσιο για το Super Cup Ιταλίας (https://www.youtube.com/watch?v=BDna_uUvtNE). Παράλληλα, θα δουν τους αγώνες Τσέμνιτσερ – Μπάγερν Μονάχου και Ριελασνίγκεν – Ντόρτμουντ για τον 1ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας, DFP Pokal, αλλά και τις αναμετρήσεις, Ρεν – Λιόν, Ντιζόν – Μονακό και Γκινγκάμπ – Παρί Σεν Ζερμέν για την 2η αγωνιστική της Ligue 1 (https://www.youtube.com/watch?v=FbPVv5pXX9s).

Συγκεκριμένα, οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, θα παρακολουθήσουν την Κυριακή 13 Αυγούστου στο 23:00 στο Novasports2HD τον πρώτο αγώνα, Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης για το Super Cup Ισπανίας. Στην περιγραφή θα είναι ο Ηλίας Βλάχος. Η ρεβάνς Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Αυγούστου (προς Πέμπτη 17 Αυγούστου) στις 24:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports1HD.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου θα κριθεί κι ένας τίτλος στο γήπεδο των αθλητικών καναλιών της Nova. Στις 21:45 σε απευθείας μετάδοση από το Novasports1HD οι λάτρεις του ιταλικού ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Γιουβέντους – Λάτσιο για το Super Cup Ιταλίας σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.

Πρεμιέρα στις τηλεοπτικές μεταδόσεις για τη νέα σεζόν κάνει και το Κύπελλο Γερμανίας με τους αγώνες του 1ου γύρου. Έτσι, το Σάββατο 12 Αυγούστου στις 16:30 το Novasports1HD θα δείξει τον αγώνα Τσέμνιτσερ – Μπάγερν Μονάχου σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και την ίδια ώρα το Novasports2HD την αναμέτρηση Ριελασνίγκεν – Ντόρτμουντ σε περιγραφή του Νίκου Τζουάννη.

Τέλος, για το Championnat οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 21:45 στο Novasports1HD τον αγώνα Ρεν – Λιόν σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Η συνέχεια είναι την Κυριακή 13 Αυγούστου στις 18:00 στο Novasports1HD με την αναμέτρηση Ντιζόν – Μονακό σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα και στις 22:00 στο Novasports3HD το παιχνίδι Γκινγκάμπ – Παρί Σεν Ζερμέν σε περιγραφή του Νίκου Τζουάννη.

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις από το Super Cup Ισπανίας στο http://www.novasports.gr/podosfairo/ispania

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις από το Super Cup Ιταλίας στο http://www.novasports.gr/podosfairo/italia

Δείτε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στη Ligue 1 Γαλλίας: http://www.novasports.gr/ligue1-2

Δείτε γκολ και αναλυτικά στιγμιότυπα από την Ligue 1 Γαλλίας: www.novasports.gr/WebTV-Ligue1

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των μεταδόσεων Live Streaming στο www.novasports.gr/WebTV

Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για LIVE κάλυψη των αγώνων

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter