«Διπλό» Ευρώπης για Αρη, νίκησε 2-1 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

«Διπλό» Ευρώπης για Αρη, νίκησε 2-1 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Ο Αρης… απέδρασε με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ καταβάλλοντας 2-1 την αντίσταση της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Ενωση πλήρωσε τα δικά της λάθη και ψαλιδίστηκε το προβάδισμα που είχε για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η πρώτη φάση του αγώνα χάθηκε στο 4’ με τον Τσούμπερ να μην μπορεί να νικήσει τον Κουέστα, ενώ στο 11’ ο Καμαρά πλάσαρε πάνω από την εστία της Ενωσης.

Στο 19’ ο Ματίγια εκτέλεσε φάουλ και ο Τσιντώτας απέκρουσε δύσκολα την μπάλα. Στο επόμενο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ έκανε άστοχη έξοδο και ο Πάλμα σκόραρε από κοντά με κεφαλιά (0-1).

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 28’ με σουτ – οβίδα του Ρότα (1-1).

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 59’ με κεφαλιά του Σάσα (1-2), ενώ η ΑΕΚ στο 71’ είχε δοκάρι με τον Γκαρσία. Ευκαιρίες είχαν και οι δύο ομάδες, αλλά ο Αρης πήρε την σημαντική νίκη που του δίνει αβαντάζ για την έξοδο στην Ευρώπη.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, κάθε αγώνας είναι σαν τελικός και είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα σήμερα και την εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά αντιμετωπίζοντας όλα τα παιχνίδια με τεράστια συγκέντρωση», δήλωσε ο προπονητής του Αρη Χερμάν Μπούργος.

Ο Ρόμπερτ Μάντεν (Σκωτία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κριχόβιακ, Αμραμπατ, Τσούμπερ, Ρότα, Δεληζήση, Μπεναλουάν, Μπερτόλιο, Ματίγια.

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Τσιντώτας, Ρότα, Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι (83′ Χατζισαφί), Κριχόβιακ, Σιμάνσκι (71′ Λε Ταλέκ), Γκαρσία, Άμραμπατ (70′ Άμραμπατ), Τσούμπερ (77′ Μάνταλος), Αραούχο.

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπεναλουάν, Γκάνεα (89′ Σούντγκρεν), Ιτούρμπε (66′ Γκαρσία), Σάσα, Ματίγια, Μανσίνι (81′ Μπερτόγλιο), Λουίς Πάλμα (66′ Ντουκουρέ), Καμαρά (89′ Δεληζήσης).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter