Διπλό φονικό στην Καβάλα: «Η κόρη μου πλήρωνε και τον τάιζε», αποκαλύπτει η μάνα της δολοφονημένης Άννας (Video)

Διπλό φονικό στην Καβάλα: «Η κόρη μου πλήρωνε και τον τάιζε», αποκαλύπτει η μάνα της δολοφονημένης Άννας (Video)
Αίσθηση έχει προκαλέσει σε όλη την Ελλάδα το σοκαριστικό διπλό φονικό στη «Λεκάνη» Καβάλας την περασμένη Παρασκευή όπου ο 56χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα το 11 μηνών παιδί και εν συνεχεία όπλισε ξανά, βάζοντας διαφορετικά σκάγια, και σκότωσε την πρώην σύντροφό του, την Άννα, μόλις στα 31 της. Όλα αυτά πριν στρέψει την καραμπίνα πάνω του και πυροβολήσει δύο φορές.

Δείτε επίσης: Σοκ στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους και αυτοκτόνησε

Η μητέρα της δολοφονημένης κοπέλας, Ελισάβετ Δημητριάδου, μιλώντας στον Alpha υποστήριξε πως ο σύντροφός του παιδιού της αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και εκείνη τον… τάιζε.

Συγκεκριμένα, είπε: «Πήγαινε στο μαντρί και τον βοηθούσε και εκείνος δεν της είχε δώσει ποτέ ένα μεροκάματο», είπε η μητέρα της, μιλώντας στον Alpha. «Η κόρη μου πλήρωνε και τον τάιζε».

Οικονομικά προβλήματα

Ο 56χρονος κτηνοτρόφος φέρεται να είχε μικρό εισόδημα και πολλά χρέη και η σύντροφός του τον βοηθούσε οικονομικά ενώ η μητέρα της έστελνε από τη Γερμανία 200 ευρώ κάθε μήνα.

Το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας, Μάρκος Αποστολίδης, επισήμανε πως τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν ήρθε στον κόσμο το παιδί τους και έπρεπε να μεγαλώσει σε ένα σπίτι υπό άσχημες συνθήκες.

Δείτε επίσης: Νέα στοιχεία για το διπλό έγκλημα στην Καβάλα: Έσυρε γυναίκα και παιδί στο μαντρί, τους σκότωσε και αυτοκτόνησε

Επίσης, υπογράμμισε πως η άτυχη γυναίκα είχε προσφύγει στο γραφείο του προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα της επιμέλειας του παιδιού, ενώ και ο 56χρονος διεκδικούσε τη συνεπιμέλεια. Η 31 ετών γυναίκα είχε νοικιάσει σπίτι στο χωριό και είχε τονίσει αρκετές φορές πως δεν επιθυμούσε να γυρίσει πίσω στη Γερμανία. «Ήταν βίαιος λεκτικά, δεν υπήρξε ποτέ σωματική κακοποίηση. Απλά ήταν εξαιρετικά κακότροπος» είπε ο κ. Αποστολίδης.

Από την πλευρά της η κλινική ψυχολόγος,Άννα Κανδαράκη, σχολίασε: «Έχει να κάνει με έναν άνθρωπο που μπορεί να αναπνέει μονάχα μέσα από τη συγκεκριμένη γυναίκα. Οπότε το αίσθημα πως δεν μπορεί να την έχει, την τράβηξε και εκείνη κάτω».

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως η 31χρονη γυναίκα σκόπευε να δώσει 15.000 ευρώ προκειμένου ο 56χρονος να αγοράσει κι άλλα ζώα.

Οι συγχωριανοί του δράστη κάνουν λόγο για έναν εντελώς αντικοινωνικό άνθρωπο και όπως είπε ο δικηγόρος του θύματος, όταν η 31 ετών γυναίκα γέννησε δεν πήγε στο νοσοκομείο να τη δει, ενώ η μεταφορά της έγινε από φιλικό πρόσωπο.

«Με σκάγια για πουλιά»

Ο ιατροδικαστής, Νίκος Κιφνίδης, μιλώντας στο Open έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο τον οποίο επιστράτευσε και έβαλε τέλος στη ζωή του παιδιού και της πρώην συντρόφου του.

Συγκεκριμένα, ο αυτόχειρας, παιδοκτόνος και γυναικοκτόνος είχε πάρει μία μονόκαννη καραμπίνα και πρωτίστως, όπως τόνισε ο ιατροδικαστής, σκότωσε το μωρό με σκάγια για πουλιά και εν συνεχεία, όπλισε ξανά με σκάγια για αγριογούρουνα και εκτέλεσε την 31 ετών γυναίκα.

Ο θάνατος και στις δύο περιπτώσεις ήταν ακαριαίος.

Όμως, η φρίκη συνεχίστηκε καθώς επιχείρησε να στρέψει την καραμπίνα στο στήθος του και να αυτοπυροβοληθεί στο στήθος, προς το μέρος της καρδιάς,  χωρίς όμως να τα καταφέρει και εν συνεχεία έστρεψε την κάνει του όπλου στο κεφάλι του…

Όπως υπογράμμισε ο ο Ν. Κιφνίδης, στα 40 χρόνια που κάνει αυτή τη δουλειά δεν έχει αντικρίσει κάτι τέτοιο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter