Διπλό με άγχος για τον ΠΑΟΚ

Διπλό με άγχος για τον ΠΑΟΚ

Αγχωτική νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, σε ένα παιχνίδι που προς στιγμήν φάνηκε ότι μπορούσε να μετατρέψει σε περίπατο.

 Το τελικό σκορ ήταν 2-1 υπέρ των πρωταθλητών, οι οποίοι πέρασαν το τελευταίο διάστημα του αγώνα κλεισμένοι στην άμυνά τους, μετά το γκολ του Αστέρα. Ο Πολωνός Σβιντέρσκι άνοιξε το σκορ στο 33’ μετά από προσπάθεια του Μάτος, ενώ το 0-2 σημειώθηκε στο 47’ με αυτογκόλ του Μαρτίνες, από ενέργεια ξανά του Μάτος. 

Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Σουάρες στο 58’, έπειτα από κόρνερ του Ματρικάντι. Ο ευάλωτος στα μετόπισθεν ΠΑΟΚ έχει δεχθεί γκολ σε όλους ανξαιρέτως τους φετινούς αγώνες του. Οι Θεσσαλονικείς έχασαν ευκαιρίες στο ξεκίνημα με Λημνιό και Σβιντέρσκι, ενώ ζήτησαν πέναλτι από τον διαιτητή Μανούχο (Αργολίδας) σε μαρκάρισμα του Ελ Καντουρί λίγο πριν ανοίξουν το σκορ (29’).

Πριν τον αγώνα κρατήθηκε σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των 6 αδικοχαμένων σε τροχαίο δυστύχημα οπαδών του ΠΑΟΚ το 1991 στα Τέμπη, ενώ κατατέθηκαν στεφάνια από τους παίκτες των δύο ομάδων μπροστά στην κερκίδα των οπαδών του «Δικεφάλου».

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Μαρτίνες, Βαλιέντε, Ματρικάρντι (82’ Μπόρχα), Οσόριο, Καπίγια, Μουνάφο (77’ Χαουρέγκι), Ριέρα (89’ Σίτο), Φερνάντες, Μπαράλες

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Αουγκούστο, Μίσιτς, Λημνιός, Καντουρί (77’ Πέλκας), Μπίσεσβαρ (67’ Μαουρίσιο), Σβιντέρσκι (77’ Άκπομ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter