«Διπλό» πάνω στο νήμα για τον Ατρόμητο

«Διπλό» πάνω στο νήμα για τον Ατρόμητο

«Ριφιφί» του Ατρομήτου στο Αγρίνιο, με γκολ του Πέτρου Γιακουμάκη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων! Ο μεσοεπιθετικός της αθηναϊκής ομάδας έμεινε αφρούρητος μετά από κόρνερ του Γκάλο και πέτυχε με κεφαλιά το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό (0-1).

Ο Ατρόμητος ήταν γενικά καλύτερος και βρέθηκε στην εξάδα της βαθμολογίας της Super League με αυτό το «τρίποντο». Ο ελλιπέστατος Παναιτωλικός έμεινε στη 13η θέση.

Ο Ατρόμητος πλησίασε στο γκολ με τον Μανούσο (8’, 10’) στην αρχή του παιχνιδιού και με τον Μπαένα προς το τέλος (84’), ενώ ο Παναιτωλικός έχασε ευκαιρίες με τον Ντίας (17’, 50’) και τον Μιμίτο (87’). Το ματς είχε ελάχιστες καλές στιγμές, ιδίως στο δεύτερο μέρος.

Κίτρινη κάρτα είδαν οι Ρισβάνης, Μπαένα, Nτίας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Σανιά (61’ Ντουάρτε), Σιένστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ντάλσιο (86’ Φυτόπουλος), Τζανακάκης (78’ Ρομάν), Ντίας, Μιμίτο, Μπαϊροβιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγιερι, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον (62’ Μπαένα), Χαρίσης, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ούμπιδες (78’ Ανδρούτσος), Βέλλιος (46’ Νταβιώτης).    

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter