Διπλό παραμονής η ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ (1-0 την ΑΕΚ)

Διπλό παραμονής η ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ (1-0 την ΑΕΚ)

Η ΑΕΚ δεν είχε ουσιαστικά κίνητρο πέρα από το γόητερο, η ΑΕΛ καιγόταν για βαθμό ή βαθμούς για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά στην Σούπερ Λίγκα κι έτσι το 0-1 για τους Θεσσαλούς ήρθε φυσιολογικά, όσο κι αν η ΑΕΚ φωνάζει και διαμαρτύρεται για τα σφυρίγματα του ρέφερι Ζαχαριάδη…

H AEK ξεκίνησε φουριόζα το παιχνίδι, μπήκε επιθετικά για να σημειώσει νωρίς γκολ αλλά της έλειπε η ουσία. Η ΑΕΛ που καιγόταν τουλάχιστον για έναν βαθμό μπήκε με αμυντικούς προσανατολισμούς στο ΟΑΚΑ κι έδειξε ότι είχε πρόβλημα στην ανάπτυξη. Παρ’ όλα αυτά στην πρώτη τελική της προσπάθεια η Λάρισα ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 28’ με τον Μπράλιτς που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια των αμυντικών της Ενωσης και του Τσιντώτα και άνοιξε το σκορ (0-1)!

Στην επανάληψη η ΑΕΚ προσπάθησε να πιέσει την άμυνα της ΑΕΛ αλλά ήταν φλύαρη και τις λίγες ευκαιρίες που είχε δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει. Η Λάρισα κράτησε σχετικά εύκολα το πολύτιμο διπλό και εξασφάλισε έτσι την παραμονή της στην κατηγορία

Ο διαιτητής Ζαχαριάδης κιτρίνισε τους Πόνσε, Ζίβκοβιτς

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Σβάρνας, Οικονόμου, Τσόσιτς (46’ Χουλτ), Κλωναρίδης (59’ Μπακάκης), Κρίστιτσιτς, Αλέφ (71’ Αλμπάνης), Μάνταλος, Μπογέ, Πόνσε.

ΑΕΛ (Τζ. Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μόρας, Ζίζιτς, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Σετσέροβιτς, Μπάλλας (72’ Ακόστα), Σικάβκα, Γιακιμόβσκι (75’ Γκόλιας), Νούνιτς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter