«Διπλό» στο ΟΑΚΑ η ΑΕΛ, νίκησε 2-1 τον ΠΑΟ

«Διπλό» στο ΟΑΚΑ η ΑΕΛ, νίκησε 2-1 τον ΠΑΟ

Η ΑΕΛ είναι ικανή για υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας κι αυτό το απέδειξε με τη νίκη της επί του Παναθηναϊκού (2-1) στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» ξύπνησαν αργά και πλέον μετρούν τέσσερις ήττες σε οκτώ παιχνίδια, δείγμα ότι δύσκολα θα μπορέσουν να αγωνιστούν στα πλέι οφ.

Η Λάρισα προηγήθηκε με γκολ από τα αποδυτήρια με τον Μιλοσάβλιεβιτς (1’) και πήρε προβάδισμα δύο γκολ με τον Ουάρντα στο 57’. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ζαχίντ μείωσε σε 2-1, αλλά αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, μετά το γκολ του Ζαχίντ, γύρισε προς την κερκίδα, έδειξε έναν φίλαθλο της ομάδας, τον οποίο και έβρισε! Ηταν ένα απίστευτο σκηνικό με τον Δώνη να φωνάζει στον φίλαθλο «γ@#@ το σπίτι σου». Συνέχισε μάλιστα τα… γαλλικά μέχρι που τον ηρέμησαν οι συνεργάτες του. Ο συγκεκριμένος οπαδός φέρεται να έβριζε συνέχεια τόσο τον προπονητή του ΠΑΟ, όσο και τον γιο του Χρήστο που αγωνιζόταν.

Παναθηναϊκός : Διούδης, Αποστολάκης, Σένκεφελντ (79’ Κολοβός), Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Δώνης (60’ Μπεκ), Μπουζούκης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής (56’ Μακέντα).

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρας, Μιχαήλ, Μπέρτος, Κάτσε (46’ Φατιόν), Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Στάνκοβιτς, Ντάουντα (67’ Χαλκιαδάκης), Ουάρντα (86’ Καρανίκας).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter