Δίψα για αίμα, όχι για μπάλα…

Δίψα για αίμα, όχι για μπάλα…

Αυτό το πρωτάθλημα δεν έχει πολλές πιθανότητες να τελειώσει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι που βρίσκονται στην Ελλάδα ως επιτηρητές της ΕΠΟ εδώ και τρία χρόνια μπορεί να απειλούν διαρκώς με Grexit, όμως μένουν μόνο στις απειλές. 

Δυστυχώς, όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται, όσο κυνικό αν θέλετε ή ζημιογόνο για όλους όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, έτσι όπως έχουν τα πράγματα η μόνη λύση είναι η αποβολή μας από τον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη, μήπως μπορέσουν και βάλουν μυαλό οι ιδιοκτήτες-επιχειρηματίες αφεντικά αυτού του τόπου και όχι μόνο του ποδοσφαίρου. 

Μήπως έτσι λογικευτούν και σκεφτούν ότι πιάσαμε πάτο. Μήπως έτσι καθίσουν επιτέλους σε ένα τραπέζι και καταλάβουν πως το μόνο που κάνουν είναι να διαλύουν το άθλημα και τις ίδιες τις ομάδες τους. Κάποτε στην Αγγλία στα χρόνια της Θάτσερ οι παράγοντες είπαν «ως εδώ»! 

Και καθάρισαν το πρωτάθλημά τους από τη βρομιά, τον χουλιγκανισμό και όλα εκείνα τα δεινά που οδήγησαν στην τραγωδία του Χέιζελ το 1985. 

Αποτέλεσμα ήταν ύστερα από χρόνια η Πρέμιερ Λιγκ να αποτελεί την πλέον κερδοφόρα συλλογική διοργάνωση στον πλανήτη. 

Στην Ελλάδα όμως επιμένουν όχι στο ίδιο το ποδόσφαιρο, αλλά στη διαφθορά και την τρομοκρατία. Στον παραλογισμό και στην επίδειξη δύναμης, ακολουθούμενοι από χιλιάδες μέλη οργανωμένων στρατών αλητείας αλλά και δεκάδες δημοσιογράφους πρόθυμους ανά πάσα στιγμή να εξευτελιστούν για τον κάθε πρόεδρο. 

Πολύ φοβάμαι λοιπόν ότι αυτό το πρωτάθλημα με τα πλέι οφ τίτλου δεν πρόκειται να τελειώσει. Κυρίως φοβάμαι ότι θα θρηνήσουμε θύματα με τις ακραίες συμπεριφορές αφεντικών και άλλων παρατρεχάμενων που παραμένουν πάντα ατιμώρητοι. 

Εδώ είμαστε…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter