DIS: Εννέα cloud λύσεις στο Microsoft AppSource

DIS: Εννέα cloud λύσεις στο Microsoft AppSource

Η Dynamic Integrated Solutions (DIS), που αποτελεί ηγετικό System Integrator και ISV στην ελληνική αγορά, εντάσσει εννέα Microsoft Dynamics 365 cloud λύσεις της στο Microsoft AppSource, που επιλέχθηκαν ως προτιμώμενες από τη Microsoft, αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους publishing συνεργάτες στο region.

Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται να επιστεγάσει την αξία της DIS για τη Microsoft, ως πλήρως εναρμονισμένου παρόχου cloud λύσεων με τη στρατηγική της εταιρείας.

Ειδικότερα, οι συγκεκριμένες λύσεις είναι οι εξής:

1. Greek Localization | D365 Finance, Commerce & Supply Chain Management: Η DIS είναι επίσημος συνεργάτης της Microsoft για το localization στην Ελλάδα από το 2007, με περισσότερους από 50 οργανισμούς να έχουν υιοθετήσει τη λύση.

2. b-anywhere SFA platform | Dynamics 365: Πρόκειται για μία ενιαία πλατφόρμα mobile εφαρμογών, που συντονίζει τις ομάδες πωλήσεων, service και marketing, πλήρως ενσωματωμένη στις λύσεις D365 Customer Engagement και το D365 Finance & Supply Chain Management.

3. Advanced Import Costing | D365 Finance & Supply Chain Management

4. Postdated cheques and promissory notes | D365 Finance & Supply Chain Management

5. Sales rebates and accruals | D365 Finance & Supply Chain Management

6. Customs Clearance | D365 Finance & Supply Chain Management

7. Actual Costing | D365 Finance & Supply Chain Management Services

8. Dynamics 365 Customer Engagement

9. Dynamics 365 Human Resources

Οι συγκεκριμένες cloud native υπηρεσίες υποβλήθηκαν σε ενδελεχή διαδικασία ελέγχου και εγκρίθηκαν από τη Microsoft. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούνται ευρέως σε κάθε εκπόνηση έργου της DIS, επιταχύνοντας τον χρόνο υλοποίησης και ανταποκρινόμενες στις ανάγκες των πελατών.

Η εν λόγω διαδικασία διεξήχθη από επίλεκτη ομάδα ειδικών της Microsoft, η οποία αξιολογεί τις λύσεις συνεργατών της, συγκεκριμένων και αποδεδειγμένων δεξιοτήτων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter