Discover Deree Day στις 5 Δεκεμβρίου: το Deree ανοίγει τις πόρτες του σε υποψήφιους φοιτητές

Discover Deree Day στις 5 Δεκεμβρίου: το Deree ανοίγει τις πόρτες του σε υποψήφιους φοιτητές

Στους φοιτητές που επιθυμούν να ξεκινήσουν νωρίτερα την ακαδημαϊκή τους χρονιά απευθύνεται το Deree – The American College of Greece πραγματοποιώντας την καθιερωμένη του ημερίδα Discover Deree Day, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017, ενόψει του εαρινού εξαμήνου που ξεκινά στις 15 Ιανουαρίου 2018. 

Μέσα σε μία ημέρα, οι ενδιαφερόμενοι νέοι και οι γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν στο campus και να ενημερωθούν για όλα όσα αφορούν τις σπουδές στο Deree και τις προοπτικές που τους προσφέρονται και μετά την αποφοίτηση. Στο πλαίσιο αυτό, θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου, θα γνωρίσουν καθηγητές και σπουδαστές του Deree με τους οποίους θα μοιραστούν τις σκέψεις και τα σχέδιά τους, ενώ θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα από τα ακόλουθα μαθήματα: Μάρκετινγκ, Ψυχολογία, Μουσική. Κυρίως, όμως, θα ενημερωθούν για όλα όσα κάνουν το Deree μία από τις πλέον αξιόπιστες και ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές προτάσεις:

  • Τα 27 σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα σε κατευθύνσεις, μεταξύ των οποίων διοίκηση επιχειρήσεων, Καλές τέχνες, ανθρωπιστικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιστήμες, οι οποίες οδηγούν σε πτυχίο με διπλή, διεθνή πιστοποίηση.

  • Το πρόγραμμα παράλληλων σπουδών, που απευθύνεται σε φοιτητές ελληνικών δημόσιων πανεπιστημίων (ΑΕΙ και ΑΤΕΙ). Αυτήν τη στιγμή το πρόγραμμα παρακολουθούν περισσότερα από 600 άτομα συνδυάζοντας διαφορετικές ειδικότητες και αντικείμενα, με στόχο να αποκτήσουν ένα δεύτερο πτυχίο ή μία υποειδίκευση και να ενισχύσουν τις προοπτικές τους στην αγορά εργασίας.

  • Τις μοναδικές δυνατότητες για σπουδές σε διακεκριμένα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία, για μία ακαδημαϊκή περίοδο ορισμένης διάρκειας.

  • Τα προγράμματα πρακτικής άσκησης σε κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

  • Το διεθνές περιβάλλον σπουδών με φοιτητές από περισσότερες από 60 χώρες, καθηγητές με διδακτική πείρα στο εξωτερικό, και με επίσημη γλώσσα διδασκαλίας τα αγγλικά.

  • Τις υποτροφίες και τα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης, συνολικού ύψους 3,8 εκατ. ευρώ για το έτος 2017-2018. Από τα προγράμματα ωφελούνται οι 9 στους 10 αιτούντες, οι οποίοι επιλέγονται βάσει ακαδημαϊκής επίδοσης και οικονομικής ανάγκης.

Στο Discover Deree Day του Δεκεμβρίου, θα μπορούν να εγγραφούν υποψήφιοι φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εαρινό εξάμηνο, το οποίο ξεκινά στις 15 Ιανουαρίου 2018. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter