Δισεκατομμυριούχοι που έχουν τρέξει σε μαραθώνιο

Δισεκατομμυριούχοι που έχουν τρέξει σε μαραθώνιο

Η συμμετοχή σε μαραθώνιους είναι μια συνήθεια που συνήθως αφορά τα λαϊκά στρώματα: άνθρωποι που δεν είναι επαγγελματίες αθλητές και ως εκ τούτου δεν έχουν άπειρα λεφτά στη ζωή τους, έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε μια υψηλού επιπέδου αθλητική διοργάνωση.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν ισχύει ταυτόχρονα και το ανάποδο: ορισμένοι πάρα πολύ πλούσιοι άνθρωποι έχουν λάβει χώρα σε μαραθώνιους στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, από τους 1810 δισεκατομμυριούχους που υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο, υπάρχουν τουλάχιστον 10 που στο παρελθόν έχουν λάβει μέρος σε μαραθώνιο, τουλάχιστον μια φορά.

Αυτοί είναι οι εξής:

Κένεθ Φελντ, 1.8 δισ. δολάρια

Ο Κάνεθ Φελντ, ο οποίος προεδρεύει των εταιρειών «Ringling Bros» και «Barnum & Bailey Circus» έχει λάβει μέρος σε πέντε μαραθώνιους. Πρώτα, ορκίστηκε να τρέξει τον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης για τα 55α γενέθλιά του το 2003 και τον ολοκλήρωσε σε 3 ώρες και 58 λεπτά, δηλαδή δύο λεπτά κάτω από το στόχο του. Έκτοτε, συμμετείχε και πάλι τον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, τον Μαραθώνιο του Σικάγου και μάλιστα δύο φορές αλλά και τον Μαραθώνιο της Ουάσιγκτον.

Διαβάστε τη συνέχεια στο runnfun.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter