Δισεκατομμυριούχος μόνος ψάχνει… σύντροφο για να πάει στο φεγγάρι

Δισεκατομμυριούχος μόνος ψάχνει… σύντροφο για να πάει στο φεγγάρι

Ο Ιάπωνας επιχειρηματίας Γιουσάκου Μαεζάβα βάλθηκε να βρει «τη μία και μοναδική» που θα τον ακολουθήσει στο διαστημικό ταξίδι που προγραμματίζει ο έτερος εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ.

Όσες πιστές προσέλθετε. Ο 44χρονος άρτι χωρισμένος ιδρυτής του Zozo, του μεγαλύτερου διαδικτυακού καταστήματος ένδυσης στην Ιαπωνία, αναζητά νεαρά άνω των 20 ετών με «φωτεινή και αισιόδοξη» προσωπικότητα και ενδιαφέρον για τα διαστημικά ταξίδια να τον συνοδεύσει στην αποστολή «Big Falcon Rocket» που διοργανώνει ο επικεφαλής της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla Έλον Μασκ για να πραγματοποιηθεί –εκτός απροόπτου – το 2023.

«Καθώς αισθήματα μοναξιάς και κενότητας αρχίζουν σιγά σιγά να με κατακλύζουν, ένα μόνο πράγμα σκέφτομαι: να συνεχίζω να έχω μια γυναίκα να αγαπώ. Θέλω να βρω μια “σύντροφο ζωής”. Με αυτήν τη μελλοντική μου σύντροφο θέλω να βροντοφωνάξω για την αγάπη μας και την παγκόσμια ειρήνη από το διάστημα», έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Μαεζάβα, ο οποίος χώρισε πρόσφατα από την ηθοποιό και μοντέλο Αγιάμε Γκορίκι.

Οι υποψήφιες …μελλοντικές σύντροφοι έχουν προθεσμία ως τις 17 Ιανουαρίου για να υποβάλλουν την αίτησή τους, ενώ η «αγωνία» τους θα λάβει τέλος στα μέσα Μαρτίου, οπότε και θα ανακοινωθεί η …τυχερή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Guardian, ωστόσο, ο Μασκ αναγκάστηκε πρόσφατα να αναγνωρίσει δημοσίως την επικινδυνότητα της διαστημικής αποστολής του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter