Disney Christmas Countdown αποκλειστικά στο Vodafone TV! – Δώρο μια ταινία Disney κάθε μέρα

Disney Christmas Countdown αποκλειστικά στο Vodafone TV! – Δώρο μια ταινία Disney κάθε μέρα

Ταινίες που αγαπήθηκαν τόσο από παιδιά όσο και από μεγάλους στο Vodafone TV και μάλιστα ΔΩΡΟ!

Το Vodafone TV στο πνεύμα των Χριστουγέννων σου κάνει δώρο μια ταινία Disney κάθε μέρα, για όλο τον Δεκέμβριο!

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν καθημερινά κλασσικές αγαπημένες χριστουγεννιάτικες και όχι μόνο, ταινίες! 

Απολαύστε κάθε μέρα κλασικές ιστορίες, όπως το, όσα χρόνια και αν περάσουν, αγαπημένο μιούζικαλ «Η Πεντάμορφη και το Τέρας 2 – Τα μαγεμένα Χριστούγεννα», σε παραγωγή Disney Television Animation, το οποίο θα προβληθεί στο Vodafone TV την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου!

Πρόκειται για midquel της κλασσικής ταινίας της Disney, «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», του 1991, και τοποθετείται, την περίοδο των Χριστουγέννων. Θέμα της ταινίας είναι η απαγόρευση του εορτασμού των Χριστουγέννων από το Τέρας, καθώς του ξυπνάει άσχημες αναμνήσεις. Στόχος των υπόλοιπων πρωταγωνιστών είναι να πείσουν το τέρας να αλλάξει γνώμη. 

Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, μπορείτε να απολαύσετε στο Vodafone TV την αγαπημένη παιδική ταινία «Cars». Το «Cars» δεν είναι μεν χριστουγεννιάτικη είναι όμως μία εξαιρετική ιστορία φιλίας αλληλεγγύης και αγάπης ανάμεσα σε… αυτοκίνητα!

Η ταινία, παραγωγής 2006, που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών από την Pixar, κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους απέσπασε δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ και κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter