Δίωρη κατάθεση του Νεϊμάρ για την υπόθεση βιασμού (Video + Photos)

Δίωρη κατάθεση του Νεϊμάρ για την υπόθεση βιασμού (Video + Photos)

Νωρίτερα του αναμενομένου, απολογήθηκε ο Νεϊμάρ στις Αρχές της Βραζιλίας, υπερασπιζόμενος εαυτόν για την κατηγορία βιασμού, που έχει στα χέρια της η αστυνομία από την 26χρονη Ναϊλα Ντε Σόουζα Τριντάντε.

Ο Βραζιλιάνος άσος, επρόκειτο να βρεθεί σήμερα στις αρμόδιες Αρχές και να τοποθετηθεί για την υπόθεση, όμως επέλεξε το απόγευμα της Πέμπτης (σ.σ. ώρα Βραζιλίας) για να δώσει «το παρών» στην Πολιτική Αστυνομία του Ρίο Ντε Τζανέϊρο.

Προβληματισμός της εταιρείας Nike

Η Nike επιστρέφει για να επισημαίνει με νέες δηλώσεις της ότι «ανησυχεί πολύ» σχετικά με την κατηγορία βιασμού εναντίον του Νεϊμάρ , όπως έκανε γνωστό η ίδια η πολυεθνική εταιρεία, θέτοντας εκ νέου δημόσια τον προβληματισμό της για τη χορηγία της με ένα από τους πιο διάσημους παίκτες του αθλήματος.Η αμρικάνική εταιρεία, η οποία είναι χορηγός του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν από τότε που ήταν 13 ετών, με σύμβαση που λήγει το 2022, έκανε ανακοίνωση, την ημέρα που μια γυναίκα αποκάλυψε σε μια συνέντευξή της στην τηλεόραση SBT της Βραζιλίας ότι ο Νεϊμάρ την είχε βιάσει τον περασμένο μήνα σε ξενοδοχείο στο Παρίσι. 





Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter