Δίωρη παράταση της αιμοδοσίας στη Βουλή λόγω μαζικής προσέλευσης κόσμου

Δίωρη παράταση της αιμοδοσίας στη Βουλή λόγω μαζικής προσέλευσης κόσμου

Η μαζική και απρόσμενη προσέλευση δεκάδων εθελοντών οδήγησε σε δίωρη παράταση της αιμοδοσίας που έχει ξεκινήσει από το πρωί στο εντευκτήριο της Βουλής, με πρωτοβουλία του συλλόγου των υπαλλήλων της σε συνεργασία με την υπηρεσία αιμοληψίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Η αιμοληψία αρχικά είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί έως τις 14:00, αλλά τελικά θα ολοκληρωθεί στις 16:00 και γίνεται προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες όλων όσων έχουν πληγεί από τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία.

«Ζούμε στιγμές που διαμορφώνουν ένα συλλογικό επίπεδο στη συνείδηση του λαού μας. Στιγμές που δεν ξεχνιούνται και που εμποτίζουν τη σκέψη και τη στάση ζωής όλων μας, έτσι ώστε να μην επαναλαμβάνονται αυτές οι τραγικές καταστάσεις τις οποίες ζούμε και κυρίως να μη χάνονται ανθρώπινες ζωές» τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο οποίος επισκέφθηκε, νωρίτερα, το εντευκτήριο.

Παράλληλα, ο κ. Βούτσης συνεχάρη τόσο τον σύλλογο των υπαλλήλων της Βουλής, όσο και τις υπηρεσίες αιμοληψίας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» «για την εγρήγορση, την ευαισθησία και την ετοιμότητα που επιδεικνύουν». «Οι εργαζόμενοι στο Κοινοβούλιο δίνουν το “παρών” προσφέροντας αίμα, το οποίο είναι απόλυτα αναγκαίο για τους πάρα πολλούς ανθρώπους που το έχουν άμεση ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Βουλής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter