Δίωρο χασμουρητό στη Λάρισα (0-0 με τον Άρη)

Δίωρο χασμουρητό στη Λάρισα (0-0 με τον Άρη)

Ματς για ύπνο έγινε στη Λάρισα, όπου ο Άρης απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0), αλλά δεν μπόρεσε να «χτίσει» πάνω στην εντυπωσιακή νίκη του περασμένου Σαββάτου επί του ΠΑΟΚ.

Ήταν μάλιστα η ΑΕΛ αυτή που δημιούργησε τις προϋποθέσεις για γκολ. O τερματοφύλακας Κουέστα σταμάτησε τους Ουάρντα (20’), Βέλεθ (22’), Κάτσε (64’), Καρανίκα (80’), ενώ ο Κάτσε αστόχησε αφρούρητος στο 45’.

Ο Άρης έχασε τη μεγάλη ευκαιρία του στο 87’, όταν ο Μόρας πρόλαβε τον έτοιμο να σκοράρει Ιντέγε. Νωρίτερα οι «κίτρινοι» είχαν ένα καλό μακρινό σουτ του Γκάμα στο 60’, άουτ.

Ο ρέφερι Καραντώνης (Ημαθίας) «κιτρίνισε» τους Παπάζογλου, Σετσέροβιτς, Σάσα, Γκάμα, Μπα.

Λίγο πριν το τέλος, ο Μπα ζήτησε οργισμένος την επέμβασή του διαιτητή για κάποια ρατσιστική φωνή που ακούστηκε από την εξέδρα, αλλά δεν δόθηκε συνέχεια.

Ο Άρης αγωνίστηκε χωρίς τον Ντουρμισάι, ο οποίος αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή για αδιευκρίνιστους λόγους. Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς (78’ Μπούστος), Παπάζογλου (86’ Νούνιτς), Μόρας, Καρανίκας, Σετσέροβιτς (90+3’ Μπάλλας), Μπέρτος, Κάτσε, Μπράλιτς.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σάσα (63’ Μπα), Ματίγια, Ρόους, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κόρχουτ, Φετφατζίδης, Γκάμα (78’ Μαρτίνες), Λάρσον (69’ Νιτγκινί), Ιντέγε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter