Διώξεις στους μη αρεστούς της Μενδώνη στο υπουργείο Πολιτισμού

Διώξεις στους μη αρεστούς της Μενδώνη στο υπουργείο Πολιτισμού

Την παλιά δοκιμασμένη παλαιοκομματική συνταγή των αντικαταστάσεων όσων υπαλλήλων δεν είναι αρεστοί στην εκάστοτε πολιτική ηγεσία φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, να ακολουθεί η Λίνα Μενδώνη στο υπουργείο Πολιτισμού, παρά τις -περί του αντιθέτου- προεκλογικές υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μετακίνηση μέχρι πρότινος επικεφαλής της κυρίας Αγγελικής Σγούρα από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της Γ.Δ.Δ.Υ.Η.Δ. στη Διεύθυνση Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης της Γ.Δ.Σ.Π, με απόφαση της Λίνας Μενδώνη. Πρόκειται για μία υπάλληλο η οποία είχε τοποθετηθεί στη θέση αυτή έπειτα μέσω των διαδικασιών που προβλέπονται από το Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν φαίνεται να απασχολεί τη Λίνα Μενδώνη που αποφάσισε να τη μετακινήσει.

Η κυρία Σγούρα απέστειλε μάλιστα ανοιχτή επιστολή προς την Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου ΠΕ Διοικητικών ΥΠΠΟΑ, Αγγελική Παπανδρέου, με την οποία ενημερώνει για τη μετακίνηση της με απόφαση της κυρίας Μενδώνη, η οποία δημοσιεύτηκε στο neapnyka.gr. Με την επιστολή η κυρία Σγούρα ζητεί από την πρόεδρο να πάρει θέση.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή της κυρίας Σγούρα:

«Αξιότιμη Πρόεδρε,

Με την παρούσα, και ως μέλος του Συλλόγου σας, σας ενημερώνω, σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει γνώση για τα τεκταινόμενα στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ότι με την αρ. πρωτ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΔΥΗΔ/ΔΔΑΔ/ΤΔΜΠ/66598/6112/5996/2017/07.02.2020 Υ.Α. (ΑΔΑ: 6ΘΙΠ4653Π4-Β3Ξ) την οποία και σας επισυνάπτω, αποφασίστηκε η ταυτόχρονη μετακίνηση εμού της ιδίας από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της Γ.Δ.Δ.Υ.Η.Δ. στη Διεύθυνση Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης της Γ.Δ.Σ.Π. και του κ. Κουτσούρη Αντώνιου, αντιστρόφως. Υπενθυμίζω, σε περίπτωση που δεν ενθυμείστε, ότι για τις ως άνω θέσεις ευθύνης, επιπέδου Διεύθυνσης, τόσο εγώ όσο και ο κ. Κουτσούρης έχουμε επιλεγεί και τοποθετηθεί μέσω κρίσεων, μέσω δηλαδή των διαδικασιών που προβλέπονται από το Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Σ.Ε.Π.).

Η ενεργή σας δράση και τα αντανακλαστικά του Συλλόγου σας απέναντι σε κάθε εξέλιξη, που αφορά στα μέλη σας, θετική ή αρνητική, είναι γνωστή. Διερωτάται κανείς λοιπόν, πού μπορεί να οφείλεται, μέρες μετά την έκδοση της ανωτέρω απόφασης, η εκκωφαντική σας σιωπή, η έλλειψη θέσης έως και αδιαφορία σας απέναντι σε μια απόφαση, που πάνω απ’ όλα θίγει όχι μόνο την προσωπικότητα και τη μακρόχρονη υπηρεσιακή προσφορά δύο Προϊσταμένων Διεύθυνσης, εμού και του κ. Κουτσούρη, αλλά επιδρά δυσμενώς στη διοικητική οργάνωση και δράση των δύο Διευθύνσεων.

Καλή συνέχεια στο έργο σας.

Αγγελική Σγούρα»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter