Δίωξη σε Σαββίδη και ΠΑΕ – Μέχρι και με υποβιβασμό κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ!

Δίωξη σε Σαββίδη και ΠΑΕ – Μέχρι και με υποβιβασμό κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, μετά την ένοπλη εισβολή του μεγαλομετόχου στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο κυριακάτικο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Ο κίνδυνος σκληρής τιμωρίας για τον «δικέφαλο του βορρά» είναι ορατός, καθώς «φλερτάρει» ακόμα και με υποβιβασμό, αφού κλήθηκε σε απολογία με βάση το άρθρο 19 περί απειλών! Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής επιτροπής:

«Ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διαβίβασε στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League δίωξη σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 19 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Αν τελικά κριθούν ένοχοι (με την αθλητική δικαιοσύνη ποτέ δεν ξέρεις, ποτέ δεν είσαι σίγουρος…) Σαββίδης και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τότε κινδυνεύουν άμεσα με τις εξής ποινές:

-Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με πρόστιμο τουλάχιστον 50.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα από 3 μέχρι 5 χρόνια.

-Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ποινές α) κεκλεισμένων των θυρών, β) αφαίρεσης βαθμών και γ) υποβιβασμού, ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος που θα κρίνει ο αθλητικός δικαστής.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter