Δίχασε και το Νταβός ο Τραμπ – Από μήλα… έτοιμα προς ρίψη μέχρι εκδηλώσεις λατρείας

Δίχασε και το Νταβός ο Τραμπ – Από μήλα… έτοιμα προς ρίψη μέχρι εκδηλώσεις λατρείας

Μια κυρία θα ήθελε να του πετάξει ένα μήλο, μια άλλη να του αφιερώσει ένα μυστικιστικό βιβλίο: ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο συνεδριακό κέντρο του Νταβός, όπου τον περίμενε με ανυπομονησία ένα πλήθος από περίεργους, που ήθελαν να τον δουν από κοντά.

Προτού ο μεγιστάνας φθάσει στην Ελβετία, ένας ασυνήθιστος αναβρασμός επικρατούσε το απόγευμα στους διαδρόμους του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, όπου από την Τρίτη περνούν επικεφαλής επιχειρήσεων, τραπεζίτες και πολιτικοί αξιωματούχοι κάθε είδους.

Το πλήθος συγκεντρώθηκε με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να καταγράψει με την κάμερα του κινητού την άφιξη του Αμερικανού προέδρου ή ακόμα και να βγάλει μια σέλφι, με φόντο τον Τραμπ.

«Θα μπορέσουμε να πετάξουμε προς το μέρος του αντικείμενα;» διερωτήθηκε μια κυρία. «Έχω ένα μήλο στην τσάντα μου» πρότεινε μια άλλη δίπλα της.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε είσοδο στις 15.45 ώρα Ελλάδας, χαιρέτισε τους πολίτες, και υποσχέθηκε: «Θα περάσουμε δύο ημέρες γεμάτες πάθος».

Ωστόσο, υπήρχαν και κάποιοι που δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους: μια θαυμάστριά του φώναξε «Ναι, πρόεδρε» και άπλωσε το χέρι της προς το μέρος του κρατώντας ένα βιβλίο, εκείνος σταμάτησε προκειμένου να της γράψει μια αφιέρωση.

Η 58χρονη Ντέμπορα Ο Χάρα Ρουσκόφσκι δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό της.

«Λατρεύω όσα εκείνος αντιπροσωπεύει, το είχαμε ανάγκη έπειτα από 8 χρόνια διακυβέρνησης του Μπαράκ Ομπάμα», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Είναι πολύ πολύ αξιαγάπητος» διαβεβαίωσε η ίδια δείχνοντας το βιβλίο, ένα σύγγραμμα όπου αναλυόταν εάν η εκλογή του Τραμπ στον προεδρικό θώκο ήταν ή όχι ένα «θεϊκό σχέδιο». Ο τίτλος του βιβλίου: «Ο Θεός και ο Τραμπ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter