Δίχασε ξανά το Twitter ο Μασκ – Άλλαξε το σήμα βάζοντας… σκυλί

Δίχασε ξανά το Twitter ο Μασκ – Άλλαξε το σήμα βάζοντας… σκυλί

Το χαρακτηριστικό σήμα του Twitter με το μπλε πτηνό έχει αντικατασταθεί από σκυλί τις τελευταίες ώρες, με απόφαση του Ίλον Μασκ.

Το πρόσωπο του συμπαθούς τετραπόδου ράτσας Shiba Inu το οποίο ξεκίνησε τη διαδικτυακή καριέρα του ως meme, συνεχίζοντας ως λογότυπο του κρυπτονομίσματος «dogecoin», κατέληξε πλέον στο Twitter.

Όσοι χρησιμοποιούν τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μέσω υπολογιστή έχουν παρατηρήσει την εν λόγω αλλαγή, που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν έχει προσωρινό ή μόνιμο χαρακτήρα.

Δημοσιεύματα θεωρούν ότι πρόκειται για μία προσπάθεια για τρολάρισμα λόγω Πρωταπριλιάς από τον Μασκ, ενώ άλλοι καταγράφουν πώς σχετίζεται με παλαιότερες δηλώσεις του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη που είχε τονίσει την προτίμησή του στο dogecoin έναντι του bitcoin.

Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή του Μασκ έχει διχάσει τους χρήστες του Twitter με αρκετούς να χαρακτηρίζουν την κίνησή του ως χιουμοριστική, ενώ υπάρχουν και οι πολέμιοι του Αμερικανοκαναδού επιχειρηματία που «ξεσπαθώνουν» εναντίον του στις σημερινές αναρτήσεις του.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter