Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Δ.Κουτσούμπας: Γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο επιδιώκει η Τουρκία

Για «τουρκικές επιδιώξεις για γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο» έκανε λόγο ο γ.γ της Κ.Ε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στην ομιλία στην Βουλή, για το πόρισμα της εξεταστικής υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να καλλιεργείται κλίμα εφησυχασμού.

 Παράλληλα αναφερόμενος στις εξελίξεις σχετικά με το Κυπριακό ο Δ.Κουτσούμπας αναφέρθηκε σε προσπάθειες για «ντε φάκτο διχοτόμηση μέσω του νέου σχεδίου Αναν».

Για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής ο Δ.Κουτσούμπας «περιορίζετε το θέμα στην χρηματοδότηση των κομμάτων και των ΜΜΕ» ενώ υπάρχουν 100 δις δάνεια σε επιχειρήσεις από τα οποία 60 δις είναι κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια και τα 12 δις τα οφείλουν 800 μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι. Συνολικά επισήμανε ότι «η σήψη η διαφθορά και η διαπλοκή παραμένουν, δεν αντιμετωπίστηκαν».​

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.