ΔΝΤ: Το ιερατείο των αρπακτικών, στο HOTDOC που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο με το Documento

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στα 73 χρόνια της αμαρτωλής παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης από το ΔΝΤ που οδήγησαν στην ευημερία των αριθμών και τη δυστυχία των ανθρώπων.

Πώς στήθηκε ο οργανισμός – κόλαση με πρόσχημα τη σωτηρία του κόσμου. Η στήριξη των δικτατοριών στη Λατινική Αμερική, ο στραγγαλισμός των χωρών της ΝΑ Ασίας και η επιβολή ακραίων προγραμμάτων στις χώρες της Αφρικής που ενίσχυσαν τους εμφύλιους πολέμους και τη φτώχεια.

Η επέλαση του ΔΝΤ στην Ελλάδα και τα μέτρα - μνημείο αποτυχίας για τη δήθεν διάσωση της χώρας. Η επικίνδυνη εμμονή του ιερατείου στη δημοσιονομική πειθαρχία, το λιγότερο κράτος, την ιδιωτικοποίηση όλων των δημόσιων υποδομών και την απορρύθμιση της αγοράς εργασίας.

Ακόμα, οι Έλληνες ιεροκήρυκες του νεοφιλελευθερισμού που υπηρέτησαν το Ταμείο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.