ΔΟΕ: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν το 2021 με ή χωρίς τον κορονοϊό»!

ΔΟΕ: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν το 2021 με ή χωρίς τον κορονοϊό»!

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν το επόμενο καλοκαίρι στο Τόκιο είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει τότε κορωνοϊός», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τζον Κόουτς, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΒΒC, ανοίγοντας νέα σελίδα στο σίριαλ διοργάνωσης ή μη, των Αγώνων, εν μέσω πανδημίας!

Ο Αυστραλός αξιωματούχος της ΔΟΕ, έκανε δηλώσεις στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων και αποκάλυψε ότι οι Αγώνες θα αρχίσουν στο Τόκιο στις 23 Ιουλίου 2021 με ή χωρίς τον Covid-19. «Οι Ολυμπιακοί στο Τόκιο επρόκειτο να έχουν ως θέμα την ανοικοδόμηση της Ιαπωνίας μετά την καταστροφή από το τσουνάμι. Πλέον οι Αγώνες αυτοί θα είναι αυτοί που νίκησαν την Covid, θα είναι το φως στην άκρη του τούνελ» είπε ο κόουτς.

Τον περασμένο Ιούλιο ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του Τόκιο 2020, Τοσίρο Μούτο είχε δηλώσει ότι «είναι πιθανόν οι Αγώνες να διεξαχθούν το 2021 μπροστά σε περιορισμένο αριθμό θεατών και ότι σκοπός είναι να αποφευχθεί να μην υπάρχουν καθόλου φίλαθλοι στις εξέδρες».

Να σημειωθεί τέλος ότι τόσο η ΔΟΕ όσο και οι Ιάπωνες διοργανωτές έχουν καταστήσει σαφές ότι είναι αδύνατον να αναβληθεί ξανά η διοργάνωση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter