ΔΟΛ: «Πολύ λίγες οι ελπίδες» λέει ο Μουλόπουλος

ΔΟΛ: «Πολύ λίγες οι ελπίδες» λέει ο Μουλόπουλος

Δεν εμφανίζεται αισιόδοξος για τη συνέχιση λειτουργίας του ΔΟΛ, ενώ τόνισε ότι «οι ελπίδες είναι πολύ λίγες» για το μέλλον του ομίλου ο Βασίλης Μουλόπουλος.

Ο Βασίλης Μουλόπουλος είπε πως δεν γνωρίζει «πια» τις προθέσεις του κ. Ψυχάρη σε σχέση με την κατάσταση, ενώ τόνισε ότι υπάρχει επενδυτής, ο οποίος όμως αρνήθηκε να καλύψει μέρος των δανείων, που δεν ήταν μόνο του συγκροτήματος, αλλά και προσωπικά. Όπως εξήγησε, τα χρήματα ήταν απαραίτητα για την επανεκκίνηση του Ομίλου, ο οποίος «έχει πολλούς σκελετούς στο ντουλάπι του». Ο επενδυτής όμως δεν προχώρησε. Σύμφωνα με τον κ. Μουλόπουλο, η ευθύνη δεν ανήκει σ’ αυτόν, ούτε στις τράπεζες. Οι δηλώσεις έγιναν στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό», του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΤ.

Αργότερα, ο ρ/σ Στο Κόκκινο 105,5, επικαλούμενος αποκλειστικές πληροφορίες, ανέφερε ότι ίσως και αύριο Τρίτη οι Τράπεζες καταθέσουν αίτηση διορισμού ειδικού εκκαθαριστή, που θα σημανει και το οριστικό τέλος του κεφαλαίου «Ψυχάρης».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την εκκαθάριση θα αναλάβει η πολυεθνική εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων GRAND THORDON και το νομικό γραφείο Αγγελίδη. Φαίνεται πως έχει επιλεγεί η λύση της εκκαθάρισης εν λειτουργία και η αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter