Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

ΔΟΛ: Το δικαστήριο δεν δέχτηκε να μείνει ανοιχτός λογαριασμός για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι

Απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών το αίτημα των εργαζομένων για να μείνει ανοικτός λογαριασμός προκειμένου να πληρωθεί τμήμα των δεδουλευμένων τους.

Αναλυτικότερα, ο πρόεδρος Πρωτοδικών δέχεται την αίτηση τεσσάρων τραπεζών να εκδοθεί προσωρινή διαταγή για μη μεταβολή της περιουσιακής κατάστασης του ΔΟΛ, μέχρι να δρομολογηθεί η διαδικασία εκκαθάρισής του.

Δηλαδή, οι τράπεζες εξασφάλισαν ότι δεν θα μεταβληθεί η περιουσία του ΔΟΛ, μέχρι την έκδοση της δικαστικής απόφασης, στις 3 Μαρτίου, προκειμένου να τεθεί η επιχείρηση υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης.

Αυτό σημαίνει ότι οι τράπεζες μπαίνουν σε «προστασία» έναντι των υπολοίπων πιστωτών, οι οποίοι, σε διαφορετική περίπτωση, θα μπορούσαν να διεκδικήσουν εκποίηση περιουσίας για να εισπράξουν τα οφειλόμενα.

Αναμένονται οι αποφάσεις των εργαζομένων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.