Δολοφονία 75χρονης στο Βόλο – Παραδόθηκε ο φερόμενος ως δράστης

Δολοφονία 75χρονης στο Βόλο – Παραδόθηκε ο φερόμενος ως δράστης

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο φερόμενος ως δολοφόνος της 75χρονης στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 39χρονος μετέβη με το μηχανάκι του στο αστυνομικό μέγαρο Μαγνησίας και παραδόθηκε, χωρίς την παρουσία δικηγόρου, ενώ αύριο το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Στο μεταξύ, στις 11 αύριο το πρωί, στο παρεκκλήσι του Κοιμητηρίου, στον Κούκο, θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία της άτυχης γυναίκας, που κατακρεουργήθηκε από τον βαφτισιμιό της, με περισσότερες από 42 μαχαιριές, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Υπενθυμίζεται ότι η 75χρονη βρέθηκε νεκρή, σε αποθήκη, στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε στην λεωφόρο Καζανάκι στην Νέα Ιωνία.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η 75χρονη γυναίκα βοηθούσε συχνά οικονομικά τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για ναρκωτικά, κλοπή τσάντας και εμπρησμό σε κατάστημα, ενώ λέγεται ότι ήταν και χρήστης ναρκωτικών. Εικάζεται ότι και χθες ο δράστης της ζήτησε χρήματα, η γυναίκα αρνήθηκε και τελικά της επιτέθηκε, την κατέσφαξε με περισσότερες από 20 μαχαιριές και μετέφερε το πτώμα της, χωρίς να γίνει αντιληπτός, στο υπόγειο της πολυώροφης οικοδομής. Ο 40χρονος, νωρίτερα, τύλιξε με μονωτική ταινία το κεφάλι της γυναίκας και το σώμα της με κλινοσκεπάσματα, την μετέφερε μέχρι το ασανσέρ και από εκεί στο υπόγειο.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter