Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: Κατηγορούμενος από το 2018 ο πατριός – Πώς αποκαλύφθηκε το έγκλημα

Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: Κατηγορούμενος από το 2018 ο πατριός – Πώς αποκαλύφθηκε το έγκλημα

Εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια θα μπορούσαν να έχουν οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης οι δράστες της αποτρόπαιης δολοφονίας του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη αφού το 2018 που η αδελφή του θύματος είχε αποκαλύψει την κακοποίησή της από τον 33χρονο πατριό της, είχε σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για κακοποίηση ανηλίκου.

Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση της Εισαγγελίας, για την συγκεκριμένη περίπτωση οι αρμόδιες αρχές κινήθηκαν άμεσα, ολοκληρώνοντας μέσα σε ελάχιστες ημέρες την κοινωνική έρευνα που οδήγησε στην αφαίρεση της επιμέλειας του κοριτσιού από την μητέρα και την τοποθέτησή του σε κατάλληλη δομή. Σύμφωνα με τη Realnews, η μητέρα του κοριτσιού μάλιστα είχε προσπαθήσει μέσω προσφυγών – οι οποίες απορρίφθηκαν- να κρατήσει την κόρη της.

Στο πλαίσιο της έρευνας αναζητήθηκε και 7χρονος αλλά τόσο η μητέρα του όσο και η γιαγιά του υποστήριξαν ότι το παιδί ήταν στην Πολωνία με τον πατέρα του. Έτσι η υπόθεση έκλεισε εκεί.

Κι ίσως να μην άνοιγε ποτέ αν το περασμένο Φθινόπωρο δεν αποκάλυπτε στις αρχές ένας 35χρονος Βούλγαρος τα όσα αποτρόπαια είχαν συμβεί στο μικρό διαμέρισμα της οδού Σκιάθου στην Κυψέλη. Ο 35χρονος συνελήφθη για κλοπές και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. Προφανώς για να ελαφρύνει τη θέση του αποφάσισε να μιλήσει στους αστυνομικούς για ένα άλλο έγκλημα.

Όπως τους είπε, ο 33χρονος και η 29χρονη σύντροφός του εμπλέκονταν σε ανθρωποκτονία. Και συγκεκριμένα ισχυρίστηκε πως λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2020, ένας γνωστός του Πολωνός του αποκάλυψε, υπό την επήρεια ναρκωτικών, ότι πριν από λίγα χρόνια κάποιο παιδί είχε πεθάνει στο σπίτι και ότι ήταν θαμμένο εκεί.

Του ζήτησε βοήθεια για να μεταφέρει τη σορό επειδή αυτός δεν είχε αυτοκίνητο. Τελικά ο δράστης του στυγερού εγκλήματος το έκανε μόνος του γιατί όπως τον ενημέρωσε το πτώμα μύριζε καθώς ακόμη δεν είχε λιώσει…Έτσι οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στο διαμέρισμα της οδού Σκιάθου όπου βρήκαν τον τάφο στην ταράτσα.

Πηγή: Realnews

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter