Δολοφονία Άλκη: Απολογείται ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία

Δολοφονία Άλκη: Απολογείται ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία

Ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστεί σήμερα για να απολογηθεί ο 20χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη και είχε διαφύγει στην Αλβανία.

Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος θα παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για το φονικό επεισόδιο. Μέσω του συνηγόρου του είχε περιγράψει τον δικό του ρόλο ως «περιφερειακό».

«Καθόμουν σε ένα από τα αυτοκίνητα, στη θέση πίσω από τον συνοδηγό. Δεν έφερα μαζί μου κάποιο αντικείμενο και δεν κατάφερα ουσιαστικά χτυπήματα κατά τον κρίσιμο χρόνο που εξελίχθηκε το ουσιώδες περιστατικό», φέρεται να είναι η θέση που διατυπώνει.

Με την απολογία και του 20χρονου ολοκληρώνεται ο κύκλο των απολογιών των έντεκα συλληφθέντων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου. Οι δέκα συγκατηγορούμενοί του έχουν οδηγηθεί ήδη στις φυλακές, καθώς κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την ταυτοποίηση του δωδέκατου ατόμου, του οδηγού του τρίτου αυτοκινήτου που συμμετείχε στην επίθεση και κατονομάστηκε από κάποιους εκ των κατηγορουμένων με το μικρό του όνομα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter